Inside Keylogger 4.7

Inside Keylogger 4.7

Developer's description
Published by Inside Logger on 18 Apr 2012
 • Size

  2.78 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $17.95 Buy full version
 • Updated

  18 Apr 2012
 • Downloads

  2,116 (1 last week)

"În interiorul activităţilor de keylogger calculator de înregistrări"

În interiorul înregistrări keylogger toate activităţile realizate pe un computer de la distanţă şi trimite rapoarte către o adresă de e-mail specificată. Acesta oferă o imagine completă a unei maşini, înregistrând totul, de la intrarile de la tastatura, la conversatii chat, de imprimare, de monitorizare a aplicării, activitatea pe internet, fişiere modificate / foldere, operaţiunile clipboard şi capturi de ecran capturează. Keylogger se execută în interiorul ascuns, şi are o parolă de protecţie şi de fierbinte cheie pentru securitate sporită.În interiorul rapoarte keylogger ce copii sau soţi se fac la calculator, ce site-uri pe care le vizitează, ceea ce scrie în timpul convorbirilor de chat, şi, de asemenea, modul în care angajaţii sunt performante la locul de muncă: navigare, chat, sau dezvăluirea lucruri legate de afaceri.Logon sistem / Log off şi îmbunătăţit de e-mail de raportare sunt menite pentru a vă oferi o imagine clară a whatâ???? Se intampla pe calculatorul dumneavoastră. Keylogger în interiorul a fost actualizat la cererile noi de chat, astfel că nici unul dintre ei să fi pierdut şi toate conversaţiile care urmează să fie înregistrate.Rapoartele sunt organizate cronologic, întotdeauna oferind informaţii cu privire la utilizator, aplicaţie şi de conţinut (intrarile de la tastatura, site-uri, etc), şi prezentate într-un format usor de citit de web. Din motive de securitate, rapoartele pot fi tipărite sau trimise la un specificată de e-mail. Applicationâ???? Administratorul lui are, de asemenea, posibilitatea de a alege tipul de rapoarte de el sau ea vrea să primească şi să trimită aceste jurnale prin FTP.

Requirements: 486 CPU or higher

What's new in this version: System logon/logoff, improved e-mail reporting - send logs via FTP, logs beautifier, full IM monitoring

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Inside Keylogger on 18 Apr 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Inside Keylogger Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (8 votes)
Excellent
Your rating
Your review