Remote Desktop Spy 5.21

Remote Desktop Spy 5.21

Developer's description
Published by Global Spy Software on 10 Sep 2014

"Monitoriza și înregistra PC și a activității pe Internet."

Remote Desktop Spy este un program de supraveghere calculator puternic, care pot fi utilizate în acasă, la școală sau la birou pentru a monitoriza și înregistra fiecare detaliu de PC-uri și a activității pe Internet. Programul conține mai multe instrumente integrate, care lucrează împreună pentru a înregistra toate programele utilizate, tastele apasate, site-uri web vizitate, fișierele create sau modificate, precum și un logger screenshot care poate dura sute de instantanee la fiecare oră.

Jurnalele de supraveghere pot fi vizualizate în timp real de la un computer la distanță, astfel încât să puteți monitoriza copii sau angajații dumneavoastră de la distanță din confortul propriei tale stație de lucru. Puteți viziona chiar și controla desktopul utilizatorilor, transfer de fișiere, porni și opri programe, site-uri web de lansare și documente, log off, repornire sau închidere computer de la distanță.

Programul cuprinde un nivel ridicat de măsuri de securitate și de confidențialitate a datelor. Accesul la program și jurnalele este restricționat de o parolă de administrator, traficul de rețea este criptat pentru a preveni interceptarea, și jurnale sunt comprimate și criptate înainte de depozitare. Programul ruleaza ca un serviciu Windows, ceea ce face imposibilă pentru utilizatorii fără privilegii de administrator pentru a dezarma sau dezinstalarea.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Remote Desktop Spy on 10 Sep 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Infected
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Infected
 • NOD32:

  Clean
Remote Desktop Spy Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (3 votes)
Good
Your rating
Your review