SpyAgent 11.40

SpyAgent 11.40

Developer's description
Published by Spytech Software on 16 Jul 2020

"Puternic de monitorizare Calculatoare și Software-ul Spy"

Îngrijorat de modul în care alții sunt utilizați computerul dumneavoastră - sau ceea ce fac ei - în timp ce sunt departe? Angajații abuzat de stații de lucru tale?

SpyAgent este puternic soluția, premiat, care se pot conecta toate intrarile de la tastatura, e-mailuri, ferestre, site-uri web, aplicatii, conexiuni internet, conversatii chat, parole, locuri de muncă de imprimare, documente privit, și chiar și capturi de ecran! SpyAgent se execută în Stealth complet cu opțional livrare e-mail și exploatare forestieră și programarea Lockdown. Înregistrați orice acțiuni de pe PC-ul dvs. cu acest puternic cu caracteristici complete SPY PC! SpyAgent este folosit de către utilizatorii de acasă și pentru întreprinderile deopotrivă -, deoarece oferă cea mai cuprinzătoare de logare, care poate fi găsit oriunde. Nici o activitate face pe exploatarea evadare SpyAgent PC!

SpyAgent oferă, de asemenea, de filtrare și de acces la caracteristici puternice de control, cum ar fi Chat blocare (pentru a restricționa accesul la chat-ul software-ului), aplicație de blocare (pentru a preveni anumite aplicații de a fi executat), site-ul de filtrare, și mai mult! SpyAgent este nu numai un premiat PC Spy, dar, de asemenea, un puternic pachet de filtrare activitate.

Requirements: 32MB RAM, 3MB HD Space, 500mhz CPU

What's new in this version: Improved Log Viewers, Improved Website, Keystroke, and Screenshot Logging, Integrated Cloud Storage and Viewing. Invisible in 64-bit Task Manager

 • Size

  2.59 MB
 • License

  Commercial
 • OS

  Windows, Other
 • Price

  $69.95 Buy full version

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SpyAgent on 29 Mar 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
SpyAgent Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (5 votes)
Good
Your rating
Your review