SpyMyPC PRO 5.6.21

SpyMyPC PRO 5.6.21

Developer's description
Published by Benutec Software on 20 May 2020

"Spioneze activitățile de calculator copilul tău."

Nu puteți petrece tot timpul uitam angajat ta, copil sau alți utilizatori de pe computer. Încercați să-l încredințeze SpyMyPC PRO grijă. Acest program înregistrează toate intrarile de la tastatura de pe computerul pe care a fost instalat. Aceasta jurnalele de asemenea, toate aplicațiile care rulează și legendele lor de ferestre. În plus, se ține evidența tuturor site-uri, a vizitat, conversatii chat și chiar mai mult. Programul rămâne invizibil. Ea nu poate fi văzut cu Windows Task Manager. Trebuie să știi o combinație secretă cheie, în scopul de a face vizibil.

Cu SpyMyPC PRO, stii mereu ce angajatul dvs., copil sau alți utilizatori fac. Puteți exporta cu ușurință jurnalele în HTML și a citit-o mai târziu. De asemenea, puteți vedea conținutul lor de e-mail-uri, site-uri pe care le vizitează, conversatii chat și toate parolele pentru toate conturile lor on-line. Nici măcar nu trebuie să acceseze PC-ul lor direct. SpyMyPC PRO puteți trimite rapoarte prin e-mail.

Requirements: Windows OS

What's new in this version: Bugfixes.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SpyMyPC PRO on 8 Sep 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
SpyMyPC PRO Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review