PostgreSQL 11.2 / 10.7 / 9.6.12 / 9.5.16

PostgreSQL 11.2 / 10.7 / 9.6.12 / 9.5.16

Developer's description
Published by PostgreSQL Global Development on 16 Feb 2019

""

PostgreSQL are mai mult de 15 de ani de dezvoltare activă și o arhitectură dovedit că și-a câștigat o reputație solidă pentru fiabilitatea, integritatea datelor, și corectitudine. PostgreSQL ruleaza pe toate sistemele de operare majore, inclusiv Linux, UNIX (AIX, BSD, HP-UX, SGI IRIX, Mac OS X, Solaris, Tru64), și Windows.

PostgreSQL este compatibil pe deplin ACID, are suport complet pentru chei externe, se alătură, vizualizari, triggere și proceduri stocate (în mai multe limbi). Acesta include cele mai SQL92 și SQL99 tipuri de date, inclusiv INTEGER, NUMERIC, BOOLEAN, CHAR, VARCHAR, DATE, INTERVAL, și TIMESTAMP.

PostgreSQL va sprijini, de asemenea, de stocare de obiecte mari binare, inclusiv video, sunete, sau imagini. PostgreSQL are interfețe de programare nativ pentru C / C + +, Java,. Net, Perl, Python, Ruby, Tcl, ODBC, printre altele, și documentare excepționale.

O bază de date de clasa enterprise, PostgreSQL se mandreste cu functii sofisticate, cum ar fi multi-Versiunea Concurenta Control (MVCC), moment în timpul de recuperare, tabele, replicare asincron, tranzacții imbricate (Puncte de salvare), on-line / backup-uri calde, un sofisticat interogare planificator / optimizare, și de a scrie înainte de logare pentru toleranța la erori.

PostgreSQL suportă seturi de caractere internaționale, codificari de caractere multioctet, Unicode, și este, localizare conștient de sortare, caz-sensibilitate, și formatarea. PostgreSQL este foarte scalabil, atât în ​​cantitatea mare de date se poate administra și și în numărul de utilizatori simultani se poate găzdui.

Există sisteme de PostgreSQL active în medii de producție care gestionează în exces de 4 terabytes de date.

Cerințe:

 Â · pgAdmin (inclus în instalare)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested PostgreSQL on 16 Feb 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
PostgreSQL Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (2 votes)
Medium
Your rating
Your review