FTP
CrushFTP 9.3.0

CrushFTP 9.3.0

Developer's description
Published by Ben Spink on 6 May 2020
 • Size

  136.40 MB
 • License

  Demo
 • OS

  Windows
 • Price

  $40.00
 • Updated

  6 May 2020
 • Downloads

  471 (1 last week)

"Server de fișiere care suportă FTP standard securizat"

CrushFTP este un server de fișiere puternic care suportă protocoale standard de transfer de fișiere securizate. "Crush" în CrushFTP provine din capacitatea sa de a comprima transferurile în zbor fără probleme pentru a face transferuri mai rapide!

webinterface
Una dintre cele mai puternice domenii ale CrushFTP este WebInterface. Permite transferuri simple de fișiere pentru utilizatorii care utilizează doar un browser web. Toate browserele majore sunt acceptate. Puteți personaliza culorile, logo-urile, stilurile și cu propriul javascript personalizat, puteți schimba practic orice alt aspect.

De asemenea, permite ca mesajele și formele personalizate să fie afișate utilizatorului, astfel încât să puteți solicita detalii suplimentare la prima lor autentificare sau la fiecare fișier pe care îl încarcă. Utilizatorului i se permite să redenumească, să șteargă, să încarce, să descarce, să vadă miniaturi și să prezinte slideshow-uri, să vizioneze filme, să împartă fișiere cu link-uri temporare și să caute în fișierele la care au acces. Nu există limite pentru dimensiunile fișierelor, iar modul "avansat" permite reluarea transferurilor în cazul unei întreruperi în rețea. Modul avansat permite, de asemenea, comprimarea în timpul transferului și accelerarea lățimii de bandă pe conexiunile de latență ridicată.


CrushSync (numai pentru licențe Enterprise.)
Aceasta oferă sincronizări de fișiere în timp real prin CrushFTP. Clientul rulează pe mașina locală care monitorizează dosarele specificate. Când se detectează o modificare, modificarea este propagată pe serverul CrushFTP, iar toți ceilalți clienți abonați la acel dosar primesc acum aceleași modificări. Sunt trimise numai piesele modificate ale fișierelor mari, se folosește compresia pentru a salva pe lățime de bandă, iar accelerația lățimii de bandă poate fi utilizată, de asemenea. Configurațiile clientului pot fi configurate în prealabil pentru implementare, iar un mod avansat permite clienților să cripteze datele de la client, astfel încât serverul să nu poată accesa niciodată datele brute. Numai clienții care au cheia privată pot. Acest lucru permite sincronizări robuste într-un singur mod în care un client plasează un fișier în dosar și este trimis la server criptat și descărcat și decriptat de alți clienți privilegiați. Clientul este lansat ca o aplicație de actualizare automată printr-o conexiune web. Tu, ca administrator de server de control, atunci când doriți să actualizați aplicația pentru utilizatorii finali.


WebDAV
Acest protocol permite accesul direct la CrushFTP utilizând mulți clienți diferiți și se execută în întregime pe portul HTTP (e). Acest lucru înseamnă că OS X Finder poate funcționa direct cu serverul sau cu aplicațiile Windows Explorer sau iOS utilizând WebDAV. Operațiile de fișiere normale pot fi efectuate, inclusiv încărcarea, descărcarea, reluarea, redenumirea și ștergerea.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested CrushFTP on 6 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
CrushFTP Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review