FTP
TurboFTP Server 3.98.2352

TurboFTP Server 3.98.2352

Developer's description
Published by TurboSoft, Inc on 25 Nov 2023

"Server FTP / SFTP securizat de înaltă performanță."

Serverul TurboFTP suportă domenii virtuale, ceea ce înseamnă că puteți configura mai multe domenii virtuale pe o mașină gazdă fizică și puteți oferi diferite servicii pe acesta. Puteți să căutați orice cale de folder local într-un folder virtual al serverului și să atribuiți utilizatorilor sau grupurilor individuale drepturi de acces la folderele dintr-un sistem de fișiere virtuale al unui domeniu.

Serverul TurboFTP este un produs compatibil FIPS 140-2 și poate proteja tranzitul datelor dvs. sensibile prin rețea cu protocoalele securizate FTPS și SSH. Acesta susține Triple DES aprobat de FIPS 140-2, 256-bit AES, SHA-1, SHA-256 pentru criptare și cripto-cheie de schimb, și HMAC SHA-1 pentru autentificare mesaj. Dacă te duci pentru FTP, suportă FTP securizat peste SSL / TLS explicite sau implicite. În caz contrar, poate funcționa ca un serviciu SFTP / SSH și oferă și un strat securizat pentru a vă proteja datele. În plus, acesta acceptă schemele MD5, SHA-1 OTP.

Serverul TurboFTP vă permite să exersați controlul accesului la conexiuni granulare atât la nivel de domeniu, cât și la nivel de utilizator prin reguli IP, număr maxim de conexiuni, număr maxim de conexiuni per IP / Utilizator, etc. Serverul TurboFTP este extrem de flexibil în ceea ce privește metodele de autentificare externă. Acesta poate autentifica utilizatorul conectat cu ODBC, NTLM, LDAP și Active Directory. Serverul TurboFTP oferă de asemenea opțiuni extensive pentru a controla consumul de cote de disc și consumul de lățime de bandă. Se poate crea jurnal în formatul de jurnal extins W3C sau în formatul jurnal comun NCSA. Jurnalul poate fi rotit periodic în funcție de dimensiunea fișierului de timp sau de jurnal.
 
Consola de administrare a serverului TurboFTP vă permite să gestionați serverul TurboFTP în orice rețea IP. Cu ajutorul acestuia puteți monitoriza activitățile utilizatorilor conectați (IP, timp de conectare, comandă) și urmăriți performanța globală a unui domeniu în timp de citire. Acesta include experți pentru a crea certificate SSL și perechi cheie cheie SSH. Puteți configura consola să se conecteze la daemon de la distanță TurboFTP Server printr-un canal securizat SSL / TLS. Administratorii multipli pot fi create și acordate doar privilegiile anumitor domenii.

Requirements: 5 MB Hard Drive space

What's new in this version: bug fixes

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested TurboFTP Server on 1 Aug 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
TurboFTP Server Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1.5/5 (2 votes)
Poor
Your rating
Your review