Video Conferencing Server TrueConf Server 3.2.2

Video Conferencing Server TrueConf Server 3.2.2

Developer's description
Published by TrueConf LLC on 25 Apr 2019

"Un puternic sistem de videoconferinta."

Un server conferințe video este o solutie ideala pentru companiile medii si mari, mai ales în cazul în care angajații se află în diferite birouri sau chiar în diferite orașe sau țări. TrueConf Server permite să organizeze conferințe video de la distanță ușor și sigur. Acesta funcționează fie pe o rețea locală sau pe Internet. Acesta oferă diferite caracteristici suplimentare, cum ar fi text chat, whiteboard, agenda și mai mult. Până la 100 de utilizatori pot participa la conferințe video, în funcție de modul utilizat. Există diferite tipuri de videoconferinta oferite de TrueConf. În cadrul conferinței de film asimetric, sau emisiunea, toți participanții pot vizualiza numai radiodifuzorul principal, în timp ce radiodifuzorul principal poate vedea toată lumea conectat. TrueConf Server este mult mai ușor de implementat decât multe alte solutii, deci, nu este nevoie să-și petreacă timpul pe setarea de aplicare. Mai mult decât atât, este destul de accesibil, în ciuda sale excepționale de înaltă calitate și lista extinsă de funcții. Aflați mai multe la http://trueconf.com/. Puteți solicita, de asemenea, un proces de două săptămâni aici.

Requirements: Pentium 4, 20 mb on disk, 100 Mb/s net

What's new in this version: * Windows XP SP2 compatibility was added; * Recording was added to trial version; * Support video conferencing server for Internet Explorer 9; * Video meeting tribune switch algorithm was updated;

 • Updated

  25 Apr 2019
 • Downloads

  492 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Video Conferencing Server TrueConf Server on 25 Apr 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Video Conferencing Server TrueConf Server Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1.5/5 (2 votes)
Poor
Your rating
Your review