iPIG Secure Access VPN Server 1.00

iPIG Secure Access VPN Server 1.00

Developer's description
Published by IM Scripting Web Testing and Data Extraction on 28 May 2019

"Configurarea unui server VPN în mai puțin de 1 minut"

Configurarea unui server VPN în mai puțin de 1 minut. Software-ul client gratuit. Folosind puternic 256-bit AES tehnologie de criptare, iOpus Private Internet Gateway (iPig) creează un "tunel", sigur, care protejează comunicațiile inbound și outbound (e-mail, web, IM, VoIP, apeluri, FTP, etc) la orice Wi- Fi hotspot sau de rețea cu fir.

iPig protejează datele de la chiar și metodele cele mai sofisticate de spionaj on-line și snooping ca "atacurile gemene Evil". În plus, informațiile sensibile sunt protejate nu numai între computer și punctul de acces fără fir pe care îl utilizați, dar tot drumul la serverele conexiune sigură iOpus "adânci în Internet. Acest lucru asigură că datele nu pot fi ușor deturnat prin aer și la punctul în care tranzițiile de la o conexiune Ethernet "fir".

Spre deosebire de alte tehnologii, iPig funcționează cu orice tip de conexiune la internet (WiFi, WLAN, Ethernet cu fir) și necesită nici o configurare de orice fel. Trebuie doar începe browser web, client de dumneavoastră preferat de e-mail sau chat-ul software-ul și porniți criptarea iPig pe: iPig apucă tot traficul de internet înainte de a părăsi PC-ul și criptează l bine! iPig, de asemenea, funcționează cu toate aplicațiile software firewall majore cum ar fi ZoneAlarm sau Norton Internet Security. Software-ul ruleaza pe Windows 2000, XP și 2003 (Ne pare rău, Windows 98, ME nu sunt acceptate).

Requirements: Win 2000, XP, 2003 or better

What's new in this version: New and unique software

 • Size

  0.72 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested iPIG Secure Access VPN Server on 13 Mar 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
iPIG Secure Access VPN Server Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (2 votes)
Good
Your rating
Your review