Web
Stunnix Advanced Web Server 8.6

Stunnix Advanced Web Server 8.6

Developer's description
Published by Stunnix on 22 Jan 2018
 • Size

  429.37 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows, Unix, Linux, Mac OS
 • Price

  $239 Buy full version
 • Updated

  22 Jan 2018
 • Downloads

  817 (1 last week)

"Pune site-ul de CD de lucru pe Windows, MacOSX, Lin"

Stunnix Advanced Web Server, prin utilizarea codebase Apache, este proiectat pentru a pune orice Perl / PHP / MySQL / bazat pe PHP site-ul de pe CD-ROM, care odată pus la tava va rula de pe CD-ROM (inclusiv server de web în sine, MySQL și interpreți PHP / Perl) și va deschide un browser cu site-ul în ea pe Windows, MacOS X și Linux, de la care un singur CD-ROM, fără a necesita instalarea de orice software de pe computerul utilizatorului. De asemenea, permite de a face orice site web în aplicații desktop uzuale cu instalare.

Acest lucru permite de a reduce foarte mult costurile de dezvoltare de aplicatii desktop sau de CDROM-uri cu prezentari si cataloage - de la dezvoltare, folosind tehnologii web este mult mai ieftin și permite de a livra produsele la utilizatorii de toate sistemele importante de operare desktop. Stunnix Advanced Web Server utilizează o mulțime de tehnologii avansate pentru a face site-uri web rula sub-l sa se simta receptiv ca aplicații desktop uzuale face.

Stunnix Advanced Web Server utilizează codebase Apache, acceptă fișiere de configurare Apache și chiar module, astfel încât nu este nevoie de portare de la Apache - nici de cod, nici pentru fișierele de configurare. Nu de testare este necesar, fie.

Fișierele bazei de date, versiuni de Perl și PHP interpreți și de server de MySQL, inclus pentru toate sistemele importante de operare desktop, va rula de pe CD-ROM, fără instalare chiar ascunsă la calculatorul utilizatorului.

Orice script-uri CGI sunt, de asemenea, sprijinite. Mod-perl este de asemenea disponibil. Toate standardele HTTP sunt suportate, inclusiv GET, POST, Daca-Modified-Since, PATH_INFO. Server-Side Include sunt de asemenea suportate.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Stunnix Advanced Web Server on 13 May 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Stunnix Advanced Web Server Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review