Web
WampServer 3.2.2

WampServer 3.2.2

Developer's description
Published by Romain Bourdon on 6 May 2020
 • Size

  335.57 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  6 May 2020
 • Downloads

  8,653 (49 last week)

"Apache, MySQL, PHP pe Windows."

Sfânta Treime, care păstrează o funcţionare site-ul se face din Apache, MySQL si PHP. Instalarea fiecare dintre ele pe sistem poate dura destul de un timp şi procesul de configurare poate fi epuizanta, mai ales dacă sunteţi un începător. Pentru a evita acest lucru fără probleme, puteţi opta pentru software-ul, cum ar fi pachete WampServer că toate cele într-o singură instalare, usurand efortul considerabil.

Cele mai noi versiuni ale WampServer includ, de asemenea, Xdebug, XDC, SQLBuddy, PhpMyAdmin şi webGrind pentru administrarea site-ului extins şi dezvoltare. Procesul de instalare nu ia mult timp şi vă solicită să faceţi clic pe un grup de "Next" butoane, pe scurt, va fi capabil de a porni serverul în mai puţin de două minute.

Nu este nici o interfaţă la această cerere, doar o tavă de icoana de sistem, de unde vă puteţi administra toate componentele sale. Făcând clic pe ea va dezvălui un meniu care vă oferă acces la o varietate de module care vă va permite să gestioneze în întregime site-ul dvs. ca un profesionist. Unul dintre elementele din meniul de tava de sistem oferă acces la localhost, o secţiune în cazul în care va fi posibilitatea de a vedea care componentele se execută, versiunea lor şi proiectele curente.

PhpMyAdmin poate fi utilizat pentru crearea şi administrarea de baze de date MySQL şi, de asemenea, pentru executarea declaraţiile SQL. Un alt element din bara de sistem vă permite să accesaţi â???? Directoryâ www????, Un folder local, în cazul în care nevoia de a plasa proiectele dvs., în scopul de a testa funcţionalitatea lor.

Cele trei module principale, şi anume Apache, MySQL şi PHP, fiecare meniul lor au desemnat în tava de sistem şi numai de aici se poate porni sau opri manual un serviciu sau de a verifica jurnalele de erori posibile. Puteţi alege modulele Apache, care ar trebui să fie pornit, puteţi selecta ce PHP prelungire ar trebui să fie încărcat şi va fi capabil să înceapă consola MySQL, pentru a numi cateva operatii care pot fi efectuate de la tava de sistem. Acesta dispune, de asemenea, posibilitatea de a opri sau porni toate serviciile de la o dată sau de a pune offline server.

WampServer oferă utilizatorilor cu capacităţi de server de bază care sunt necesare în testarea şi menţinerea unui site web. Acesta vine cu un pachet de servicii satisfăcătoare care au foarte puţin timp pentru a implementa, spre deosebire de situaţia în care trebuie să le instalaţi separat.

Principalele caracteristici ...

Include:
 Â · Apache
 Â · Php
 Â · MySQL (versiunea pe 64 de biţi)
 Â · MySQL (versiunea pe 32 de biţi)
 Â · PhpMyAdmin
 Â · SQLBuddy

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested WampServer on 6 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
WampServer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (13 votes)
Very good
Your rating
Your review