Clipboard Express Pro 3.2.7

Clipboard Express Pro 3.2.7

Developer's description
Published by Chequers Software Limited on 16 Jul 2014

"Performance Manager de Program clipboard"

Performance Clipboard Product Management. Economie de timp. Depozitare multiple utilitate clipboard pentru a copia și lipi obiecte folosite regulat. Introduceti textul făcând clic pe un buton pasta. Copiați conținutul făcând clic sau trăgând un buton de copiere. Trageți datele la alte aplicații și formulare on-line (a minimiza re-typing) Include 2 spatii de depozitare defilarea pe fiecare magazin. Fantasically usor de navigat toate informațiile stocate. Titluri de seturi de pagini de 10 și fiecare element de date. Lansarea browser-ul direct la orice adrese de web stocate. Stă în tava de sistem pentru acces ușor. Sistem complet Tray Iconic stânga și funcționarea click dreapta
Afișează conținutul clipboard pentru referință ușoară. Numără caractere în memoria clipboard automat - doar să faceți clic forma și face restul! Utilizați Clipboard Express Pro ca depozit temporar sau permanent. Include 150 de locatii de depozitare. Fiecare locație are de până la 32.000 de caractere. Fiecare magazin suporta siruri de caractere multi-line (+ se întoarce de transport) Magazine de 10 imagini cât și text. Imprimare fiecare Store. Face .bmp de la nici o poza clipboard. Trageți în imagini direct de pe web. Haldele Salvare ecran pentru consultare ulterioară. Găsiți adresa IP. Schimbarea caz de text și repara Caps Lock erorile de tastare. Suport taste Minunat. Navigare rapidă cu chei sau mouse-ul. Auto Run și opțiuni de Start-in-Tavă. Găsiți informații cheie ușor și rapid. Utilizatorii Rave! Încercați-l, apoi încercați și de a face fără ea.

What's new in this version: Drag and Drop Licensing, continuous improvement

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Clipboard Express Pro on 16 Jul 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Clipboard Express Pro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review