Diary Book 1.7

Diary Book 1.7

Developer's description
Published by TSM-Soft Enterprise on 6 Apr 2016

"Acesta este un excelent Jurnal de carte."

Jurnal de carte vă permite să scrie un jurnal pe computer. Există un editor de jurnal, memento evenimente, ceas cu alarmă, agendă, manager de imagine, built-in mailer, HTML și jurnal web. Vă rugăm să rețineți că acest lucru este un software protejat prin parolă și conținutul jurnal vor fi criptate, ceea ce înseamnă că este sigur pentru tine de a scrie jurnalul dumneavoastră, sau păstrați lucrurile personale.
De asemenea, forma forma este doar modul în care apare o carte de pe computer, plus că sprijină schimbarea de piele pentru programul principal și în schimbare, de asemenea, imaginea de fundal pentru editor jurnal mare. Puteți exporta, de asemenea, în format HTML și încărcați chiar jurnalul la serverul dezvoltatorului gratuit. În plus, programul are un caracter agent numit Dl. Creion. Incepand de la versiunea 1.5 la versiunea 1.7 multe caracteristici noi au fost adăugate, ceea ce face un instrument gratuit jurnal de menținere foarte plăcută și popular.

What's new in this version: Export to HTML and Web Diary. Fixed bugs. Re-released.

  • Size

    1.78 MB
  • License

    Freeware
  • OS

    Windows

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Diary Book for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review