ESET SysInspector 1.4.1.0

ESET SysInspector 1.4.1.0

Developer's description
Published by Eset on 19 May 2020
 • Size

  7.12 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  19 May 2020
 • Downloads

  1,724 (1 last week)

"Oferă informaţii despre sistemul dumneavoastră."

ESET SysInspector imparte diferite tipuri de informaţii în mai multe secţiuni de bază numite noduri. Dacă este disponibil puteţi găsi detalii suplimentare prin extinderea fiecărui nod în subnodes sale.

Pentru a deschide sau a restrânge doar nod dublu-clic pe numele nodului sau, alternativ, faceţi clic pe sau lângă numele de nod. În timp ce navigaţi prin structura arbore de noduri şi, în fereastra de navigare subnodes puteţi găsi diferite detalii pentru fiecare nod afişat în fereastra Descriere.

În cazul în care utilizatorii vor naviga prin elemente diferite în fereastra Descriere detalii suplimentare pentru fiecare element va fi afişată în fereastra Detalii.

În urma sunt descrieri pentru nodurile principale din fereastra de navigare şi informaţii legate de Descriere şi Windows Detalii.

Proceselor care rulează
Acest nod conţine informaţii despre aplicaţiile şi procesele care rulează în momentul de generare a raportului. Descriere în


Fereastră puteţi găsi suplimentare

detalii pentru fiecare proces cum ar fi bibliotecile dinamice utilizate de proces şi locaţia ei în sistem,
Numele de nivelul de risc furnizor, de fişier, etc

Fereastra Detalii conţine informaţii suplimentare pentru elementul selectat în fereastra Descriere cum ar fi dimensiunea fişierului sau hash acestuia.

Conexiuni de reţea
Fereastra Descriere conţine lista de procese şi aplicaţii care comunică în reţea utilizând protocolul selectat în fereastra de navigare (TCP sau UDP), împreună cu adresa de la distanţă în cazul în care cererea este conectat. Puteţi verifica DNS atribuirea de adrese IP.

Fereastra de detaliu conţine informaţii suplimentare pentru fiecare proces selectat în fereastra Descriere cum ar fi dimensiunea fişierului sau hash acestuia.

Important intrările din regiştri
Conţine lista de intrări selectate registry, care sunt adesea legate de diverse probleme cu sistemul dvs., cum ar fi aceste programe precizează de funcţionare, după începerea de obiecte helper calculator sau browser-ul (BHO) etc

În fereastra Descriere puteţi găsi fişierele care sunt legate de un anumit registru de intrare. Puteţi vedea mai multe detalii pentru astfel de fişiere în fereastra Detalii.

Servicii
Fereastra Descriere conţine o listă de fişiere înregistrate ca Servicii Windows. Puteţi verifica modul în care serviciul este setat să pornească împreună cu detalii specifice pentru fişierul în fereastra Detalii.

Drivere
Afişează o listă de drivere instalate pe sistem.

Fişierelor critice
Fereastra Descriere afişează conţinutul fişierelor critice legate de sistemul de operare.

Sistem de informaţii
Contine informatii detaliate despre componentele hardware şi software, împreună cu informaţii despre variabilele de mediu stabilite şi a drepturilor de utilizare.

Detaliile fisierului
Lista de fişiere de sistem importante şi fişiere din folderul Program Files. Informaţii suplimentare specifice pentru fişier poate fi găsit în descrierea şi Windows Detalii.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ESET SysInspector on 19 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ESET SysInspector Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (4 votes)
Good
Your rating
Your review