FileFilter Shell Extension 2.194

FileFilter Shell Extension 2.194

Developer's description
Published by RiseFly Software on 8 May 2022

"Fișier de utilitate de filtrare embeded în Explorer."

FileFilter este o extensie shell Windows. FileFilter furnizează funcția de filtrare când copia, muta, șterge sau comprima fișiere și directoare. FileFilter pot folosi tipuri de fișiere, timp de modificat fișiere ", dimensiunea și starea suprascrierea pentru a filtra fișierele.

Operațiunea este foarte simplă, pur și simplu selectați fișiere și foldere în Windows Explorer, și faceți clic pe butonul mouse-ului de dreptul de a pop-up meniul contextual, sau puteți trage, de asemenea, fișierele și folderele direct la folderul țintă prin butonul din dreapta al mouse-ului și fixați-le , apoi meniul vertical trage apare, selectați meniul de operare, de exemplu, "Filter Copy". După ce selectați meniul, stabilind pui caseta de dialog în sus de filtrare, puteți seta detalii condiții de filtrare acolo.

Metacaractere "*", "?" și "#" poate fi folosit pentru a compune tipurile de fișiere de filtrare. Nu este o extensie de browser de fișiere pentru a selecta extensii de fișiere în folderul sursă de filtrare.

16 articole ale istoriei funcționare sunt înregistrate, operații repetate deveni convenabil de a selecta setările de istorie.

Înainte de prelucrare imagini, FileFilter căuta fișierele care îndeplinesc condițiile de filtrare și verifica spațiul liber pe disc. După finalizare, un fișier jurnal în format HTML este înregistrată pentru a vă confirma rezultatul operației.

Requirements: Windows

What's new in this version: Disk Space Check, HTML Log, Read-Only File Protection...

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested FileFilter Shell Extension on 8 May 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
FileFilter Shell Extension Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (1 votes)
Medium
Your rating
Your review