Folder Size 2.6

Folder Size 2.6

Developer's description
Published by Brian Oraas on 25 Feb 2013
 • Size

  268.00 KB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  25 Feb 2013
 • Downloads

  10,135 (85 last week)

"O coloană nouă la vizualizarea Detalii."

Dimensiune Folder Extension Explorer adaugă o nouă coloană la vizualizarea Detalii în Windows Explorer. Nouă coloană arată nu numai dimensiunea fişierelor, dar, de asemenea, dimensiunea de dosare.

Acesta vă oferă şansa de a urmări pe care dosarele pe care le vizualizaţi, le scanează şi, în fundal, astfel încât să puteţi vedea dimensiunea completă a tuturor fişierelor în dosar. Este foarte util pentru curatarea hard. Odată ce ai folosit pentru a avea aceste informaţii disponibile, o listă de director pur şi simplu pare incomplet fără ea!

Instalare:

 · Descărcaţi şi executaţi programul de instalare MSI. Acest lucru va face coloana la dispoziţia Explorer, dar va trebui să alegeţi manual pentru ao afişa.
 · În vizualizarea Detalii, faceţi clic dreapta pe anteturile de coloană pentru a vedea o listă de coloane disponibile.
 · Setările sunt recomandate pentru a porni pe Dimensiuni folder, opriţi Dimensiune, apoi glisaţi coloana Size Folder Size unde este de obicei.
 · Acum, du-te la dialog Opţiuni folder (în meniul Instrumente), fila Vizualizare, şi faceţi clic pe Se aplică pentru toate folderele. Acum veţi vedea Dimensiuni dosar pentru toate dosare!


Caracteristici cheie

 · Fiecare obiect dosarul în copac poate fi localizat cu un tabel hash, folosind calea ca un hash. În cazul în care notificările specificaţi un dosar provin din sistem, obiectul dosarul poate fi localizat rapid.
 · dosar de scanare de fundal se face într-un fir mai mici de prioritate, aşa că ar trebui să aibă un impact minim asupra performanţei generale disc.
 · Dosarele sunt scanate într-o recursiv round-robin, pentru, actualizarea destul de foldere vizualizate. Subfolder care conţine cel mai mic număr de subfoldere va finaliza scanarea în primul rând, rezultând în mai multe dosare curate disponibile mai repede.
 · ultimul folder solicitată este întotdeauna scanate înainte de orice foldere solicitate anterior. Atunci când "forarea în jos" în folderele, scanerul va restrânge arborele său de căutare pe măsură ce introduceţi fiecare subfolder.
 · Atunci când un dosar este marcat murdar, nu este scanat imediat. Acest lucru ar duce la bătaie pe disc pentru folderele frecvent modificate. Scanare este amânată până când utilizatorul solicită datele, iar apoi preia scanerul de date murdare în dosarul scanat.
 · Cand o dimensiune dosar se solicită, cache-ul încearcă să facă o curata imediat. În cazul în care există un număr foarte mic de dosare murdare, ele sunt scanate imediat şi apoi a revenit la sistemul. În acest fel, utilizatorul vede mai multe date curate şi a datelor mai puţin murdare. Numărul pragul de dosare este configurabil pe indicatorul de performanţă.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Folder Size on 25 Feb 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Folder Size Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (6 votes)
Good
Your rating
Your review