Gardener's Journal Premium Edition 3.1

Gardener's Journal Premium Edition 3.1

Developer's description
Published by Marco Software on 28 Sep 2014

"Gardener lui Journal: Multimedia Jurnal Software"

Toată lumea se bucură de roadele muncii lor. O rosie dulce ridicată de mâna ta sau trandafiri rosii împodobesc centrul de masă bucătărie. Nu există satisfacție în vizionarea fiecare trage impingand in sus din pământ din semințe de dumneavoastră plantate.

Din moment ce doriți să vă amintiți triumfuri dumneavoastră și eșecuri ocazionale Gardener Jurnalul se constituie ca un jurnal perpetuu, fără limite. Puteți începe cronici în orice moment în cursul anului, dar cel mai important este să-l înceapă astăzi, chiar acum, pentru că dacă l-ai pus pe tine s-ar putea nu-l înceapă. Puteți include în Jurnalul Gardener: text pe care s-ar putea introduce în, audio sau video.

Puteți nota gandurile, planurile, observații sau poezii pe care gradina ta a inspirat. Puteți urmări vremea în fiecare zi. Puteți menține, de asemenea, de semințe și plante foarte proprii bazele de date.

Revista este împărțit de fiecare zi a anului. Pentru fiecare zi, puteți vedea ce ați face în cazul în care în aceeași zi pentru mai mulți ani.

Gardens multiple, să mențină un jurnal separat pentru Gardens multiple. Bun pentru cei care lucrează pe mai multe grădini, la o dată.

Urmăriți achizițiile de zi cu zi, în fiecare zi a introduce toate achizițiile le-ați făcut pentru a doua zi. Puteți introduce și tastă de pe factura pentru achizițiile dvs. chiar.

Partajarea cu colegii dumneavoastră informații, puteți exporta jurnal care pot fi importate în alte Grădinarilor care detin Jurnalul Gardener lui. Mare pentru schimbul de tehnici de grădinărit.

Plant, semințe și inventar Garden Supply

Determina ce elemente de gradina ai în depozit și în cazul în care acestea sunt situate.

Căutați ceva în Jurnalul Gardener lui, caută orice informație introdusă vreodată în ediția Premium. Apoi, faceți clic pe unul și te duci acolo.

Multe rapoarte mai multe, noi cu versiunea 3.01 a Gardener lui Jurnalul Premium, meteo și de zi cu zi Jurnale separat

Mai multe semințe și proprietăți de plante, mai Personalizare disponibil, acces Utilizatori New GJ Club, mai bine reglat pentru rezultate rapide.

Requirements: IBM Pc 300 mz

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Gardener's Journal Premium Edition on 28 Sep 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Gardener's Journal Premium Edition Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review