HWiNFO32 6.26 Build 4160

HWiNFO32 6.26 Build 4160

Developer's description
Published by Martin Malík on 21 May 2020
 • Size

  8.14 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  21 May 2020
 • Downloads

  4,059 (1 last week)

"Proiectat special pentru detectarea hardware-ului"

Informații hardware (HWiNFO) este un utilitar puternic de informații de sistem conceput special pentru detectarea hardware-ului.

HWiNFO și HWiNFO32 sunt instrumente profesionale de informare și diagnosticare a hardware-ului care susțin cele mai recente componente, tehnologii și standarde din industrie.

HWiNFO32 este un instrument de informare a sistemului care detectează hardware din sistemul dvs.

Ambele instrumente sunt destinate să recunoască și să extragă cât mai multe informații despre hardware-ul calculatorului, ceea ce le face potrivite pentru utilizatorii care caută actualizări de drivere, producători de calculatoare, integratori de sistem și experți tehnici.
Informațiile preluate sunt prezentate într-o formă logică și ușor de înțeles și pot fi exportate în diferite tipuri de rapoarte.

Hardware Info 32 (HWiNFO32) este capabil să identifice o scară largă de componente ale sistemului și să sprijine cele mai noi tehnologii și standarde.

HWiNFO32 este un instrument profesionist de informare a sistemului, care suportă cele mai noi tehnologii și standarde. Acesta vă permite să examinați configurația hardware completă a computerului.

Acesta afișează toate componentele hardware într-un arbore, afișează starea de pe monitorul hardware, nu face referințe, creează diferite tipuri de fișiere log

limitări:

 · HWiNFO32 înseamnă Shareware, care vă permite să descărcați gratuit versiunea shareware și să o utilizați în scopuri proprii, dar nu mai mult decât perioada de încercare de 14 zile. Dacă vă înregistrați, puteți utiliza programul în mod legal după perioada de evaluare pentru scopuri comerciale și HWiNFO32 permite caracteristici avansate precum posibilitatea de a exporta un fișier log.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested HWiNFO32 on 1 Feb 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
HWiNFO32 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (5 votes)
Excellent
Your rating
Your review