Microsoft .NET Framework 5.0

Microsoft .NET Framework 5.0

Developer's description
Published by Microsoft on 11 Nov 2020
 • Size

  47.17 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  11 Nov 2020
 • Downloads

  40,102 (27 last week)

"Microsoft cuprinzătoare de programare model."

Microsoft NET Framework. 4 Redistributable Package instalează Runtime NET Framework. Şi fişierele asociate, care sunt necesare pentru a rula si dezvolta aplicatii pentru viza. NET Framework 4.

. NET Framework este modelul de programare Microsoft cuprinzătoare şi coerentă pentru aplicaţii de constructii, care au experienţe vizuale deosebite utilizatorilor, de comunicaţii fără sudură şi sigure, precum şi abilitatea de a modela o serie de procese de afaceri.

NET Framework 4. Funcţionează alături de versiunile mai vechi cadru. Cererile care se bazează pe versiunile anterioare ale cadru va continua să ruleze pe versiunea vizate în mod implicit.

. 4 Microsoft NET Framework oferă următoarele caracteristici noi şi îmbunătăţiri:
 · NET Framework 4 funcţionează alături de versiunea Framework 3.5 SP1.. Cererile care se bazează pe versiunile anterioare ale cadru va continua să ruleze pe această versiune. Doar un subset de funcţionalitate este împărtăşit de toate versiunile de cadru.
Inovaţii în Visual Basic şi C # limbile, pentru Lambda Declaraţie de exemplu, continuări implicite de linie, de expediere şi dinamic, parametrii numiţi / opţional.

 · cadru de ADO.NET Entity, care simplifică modul în care programul de dezvoltatorii de baze de date relaţionale, prin creşterea nivelului de abstractizare, are multe caracteristici noi. Acestea includ ignoranta persistenţa şi de sprijin POCO, lazy loading, de testare, condusă de sprijin pentru dezvoltare, în funcţiile de model, şi noi operatori LINQ.

 · Îmbunătăţiri pentru ASP.NET:
Noi JavaScript Şabloane de interfaţă şi capacităţile databinding pentru Ajax.
Noua ASP.NET diagramă de control.

 · Îmbunătăţirea în WPF:
Adaugat de sprijin în Windows Presentation Foundation (WPF) pentru Windows 7 multi-touch, controale panglica, extensibilitate şi caracteristici din bara de activităţi.
Adaugat de sprijin pentru suprafaţă, în WPF 2.0 SDK.
Noua linie-de-business, inclusiv controale de control grafice, editare inteligente, grila de date, şi altele care îmbunătăţesc experienţa pentru dezvoltatorii care construiesc aplicaţii de date centrate.
Îmbunătăţirile în performanţă şi scalabilitate.
Îmbunătăţiri vizuale în claritate textului, Intreruperea aspect pixel, localizare, şi interoperabilitatea.

 · Îmbunătăţirea Windows Workflow (WF), care permit dezvoltatorilor să-gazdă şi de a interacţiona mai bine cu fluxuri de lucru. Acestea includ o mai buna model de programare de activitate, o experienţă îmbunătăţită de designer, un nou stil de modelare organigrama, o paletă extinsă de activitate, fluxul de lucru regulile de integrare, şi noi caracteristici de corelare mesaje. . NET Framework ofera, de asemenea, creşteri semnificative de performanţă pentru WF-bazate pe fluxuri de lucru.

 · Îmbunătăţirea Windows Communication Foundation (WCF), cum ar fi suportul pentru fluxul de lucru ale Congresului Servicii de programe care permit fluxul de lucru cu activităţile de mesagerie, de sprijin de corespondenţă, durabil doua modalitate de comunicare şi capacităţi bogate de găzduire.
 
 · În plus, NET Framework 4 prevede. De noi caracteristici ale Congresului, cum ar fi descoperirea de serviciu, serviciu de router, configurare simplificată şi o serie de îmbunătăţiri la coadă, suport REST, diagnostic, şi de performanţă.

 · inovatoare de noi caracteristici paralele de programare, cum ar fi suportul bucla paralel, Biblioteca de lucru paralel (RCA), LINQ paralel (PLINQ), şi de coordonare structuri de date, care permite dezvoltatorilor sa valorifice puterea procesoarelor multi-core.

Cerinţe suplimentare pentru instalare server
Dacă trebuie să efectuaţi o instalare de server, computerul trebuie să aibă următoarele programe în plus faţă de cerinţele de bază:
 · Internet Information Services (IIS) versiunea 6.0 sau o versiune ulterioară. Pentru a accesa caracteristicile de ASP.NET, IIS cu cele mai recente actualizări de securitate trebuie să fie instalat înainte. NET Framework este instalat. ASP.NET este acceptat numai pe Windows XP Professional, Windows Server 2003, Windows Server 2008 şi Windows Server 2008 R2 RC.
 · recomandate), Microsoft Data Access Components 2.8 sau mai târziu
 · Notă: Cei mai mulţi utilizatori nu trebuie să efectuaţi o instalare de server. Dacă nu sunteţi sigur dacă a efectua o instalare de server, efectuaţi doar o instalare de bază.

Microsoft NET Framework. 4 Server Core descarca pachetul de instalare. NET Framework 4 componente necesare pentru a rula pe Windows Server 2008 R2 SP1 şi mai mare pentru instalarea Server Core rol.

Când rulaţi NET Framework. 4 aplicaţii pe Server Core, numai Server Core bazate pe caracteristici va lucra, în timp ce cererile de clienti, cum ar fi Windows Presentation Foundation (WPF) şi desfăşurare ClickOnce nu sunt acceptate pe Server Core.

Cerinte:

 Â · minima: Pentium 400 MHz 96 MB RAM
 Â · Recomandat: Pentium 1 GHz sau mai mare 256 MB RAM sau mai mult
 Â · Windows Installer 3.1 sau o versiune ulterioară
 Â · Internet Explorer 5.01 sau o versiune ulterioară

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Microsoft .NET Framework on 11 Nov 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Microsoft .NET Framework Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (36 votes)
Excellent
Your rating
Your review