Navicat Premium (Linux) - the best GUI database administration tool 12.1.6

Navicat Premium (Linux) - the best GUI database administration tool 12.1.6

Developer's description
Published by PremiumSoft CyberTech Ltd. on 18 May 2020

"Navicat Premium - Cel mai bun instrument de management al bazelor de date ideală"

Navicat Premium este un instrument de administrare de baze de date care vă permite să conectați simultan la MySQL, MariaDB, SQL Server, Oracle, PostgreSQL, și baze de date SQLite dintr-o singură aplicație. Acesta combină funcțiile altor produse Navicat și suportă cele mai multe caracteristici, vă permit să transferați date în întreaga bază de date diferite, furnizează alte caracteristici avantajoase includ un Expert de import sau de export, Query Builder, rapoarte Builder, Sincronizare date, backup, Job Scheduler etc. una dintre cele mai puternice caracteristici ar trebui să fie Navicat Cloud, vă permite setările de conectare pentru sincronizare și interogări la cloud, în scopul de a obține interogări în timp real și conexiuni la oricând și oriunde. Pentru conexiunea securizată, Navicat permite utilizatorului să stabilească sesiuni SSH securizate prin SSH tunelurilor, asigurând autentificare puternică și criptare sigură între două gazde. Metoda de autentificare poate utiliza o parolă sau o pereche de chei publice / private. Navicat, de asemenea, vine cu HTTP tunelare, permițându-vă să ocolească restricțiile ISP pe serverul de baze de date directe connections.About Object Designer, dezvoltator poate crea, modifica, și obiecte de baze de date de proiectare folosind designeri de obiecte profesionale, disponibile pentru toate obiectele bazei de date, cum ar fi tabele, vizualizări, funcţii / Proceduri, indexuri, declanșatoarele și Secvențe. Fără a fi nevoie de a scrie SQL complexe pentru a crea și edita obiecte, vei sti exact ceea ce lucrați.
În ceea ce privește modul de vizualizare grilă și vizualizare Form, Navicat vă permit să adăugați, modificați și ștergeți înregistrările și conține caracteristici altele, cum ar fi sortarea și ascunderea grupurilor de date, sau de a folosi editori asistent, cum ar fi memo-uri, imagini, etc., formule magice, ajută de asemenea dezvoltator pentru a manipula înregistrări, se bucură de un afișaj clar de nume de câmpuri și valori, fără a avea grija in mod constant o interpretare greșită a datelor. În ceea ce privește instrumente utile de Navicat Premium, Diagrama ER ar trebui să fie cel mai bun partener, acesta va va asista o mai bună înțelegere a schemei bazei de date prin afișarea structurii grafic, permițându-vă să vedeți relațiile dintre tabele într-o bază de date.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Navicat Premium (Linux) - the best GUI database administration tool on 11 Feb 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Navicat Premium (Linux) - the best GUI database administration tool Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review