Paragon Total Defrag 2007 Build 9369

Paragon Total Defrag 2007 Build 9369

Developer's description
Published by Paragon Technologie GmbH on 1 Jun 2010
  • Size

    74.60 MB
  • License

    Shareware
  • OS

    Windows
  • Price

    $29.95
  • Updated

    1 Jun 2010
  • Downloads

    176 (1 last week)

"Un nou produs pentru defragmentare sistem de fişiere"

Construit pe tehnologii originale Paragon, se efectuează complet cu nivel scăzut de defragmentare, care asigură nivelul de fragmentare aproape de zero. Datorită accesul monopol la sistemul de fişiere pe un hard-disk, Paragon 2007 Total Defrag vă va permite să accelereze şi să optimizeze toate fişierele de sistem critice şi a metadatelor, inclusiv MFT (Master File Table), fişierele de paginare, foldere, urticarie registry şi multe altele .

Defrag Paragon 2007 Total va aduce urmatoarele avantaje:

- Defragmentarea inteligent pentru a maximiza performanţa sistemului de fişiere. Defrag total Paragon efectuează în condiţii de siguranţă timpul procesului de boot defragmentare a MFT şi fişierele de paginare, Consolidarea director online. În plus, defragmentează şi se mută fişierele de sistem critice şi a fişierelor accesate frecvent, împreună cu privire la externe (rapid), cilindri de pe hard disk pentru a creşte performanţele sistemului dumneavoastră. Îmbunătăţite de date de acces la viteze de scanare înseamnă mai rapide virus, de back-up-uri şi căutări de fişiere.

- 9 strategii de optimizare de sistem de fişiere pentru a satisface nevoile individuale ale fiecărui sistem. Defrag totală vă permite să utilizaţi oricare din 9 strategii de optimizare pe partitii de orice dimensiune sau număr, dacă hard disk sunt IDE, SATA sau SCSI. Paragon total
Defrag este mod rapid, simplu si sigur pentru a obţine sistemele care rulează Windows 2000, Windows XP, Windows 2003 sau Windows Vista nou la vârf de capacitatea sa.

- Tehnologii inovatoare pentru a vă aduce rapid si defragmentarea mai cuprinzătoare. Utilizarea de tehnologii originale Paragon permite să depăşească limitările de a construi, în Windows Defrag (reţineţi că defragmenters multe utilitare de defragmentare a utiliza Windows API-uri, numai interfeţe diferite). Astfel, spre deosebire de alte defragmenters, Defrag total Paragon lucrează la nivel scăzut, se poate sorta şi pentru a muta fisiere externe (rapid), cilindri şi necesită mai puţin de 1% de spaţiu liber pe hard disc pentru a funcţiona.

- Bootable CD / DVD pentru a rula Defrag Paragon Total fără instalare. Una dintre componentele Paragon total Defrag este auto-WindowsPE ardere pe bază de imagine CD, puteţi folosi pentru a crea CD boot-abil sau DVD. Aceasta permite să porniţi sistemul şi defragmentaţi toate discurile disponibile direct de pe CD / DVD.


Caracteristici complete


    * Defragmentare online / offline de discuri / volume, inclusiv sisteme RAID *
    * Defragmentare de discuri GPT, precum şi discuri MBR
    Defragmentarea * de volume dinamice
    * Doua moduri de defragmentare: rapid şi sigur. Safe Mode este mai lent, dar vă protejează datele în cazul unei pene de curent în timpul defragmentare
    * Unic scăzut nivel de sistem de defragmentare fişiere şi algoritmi de optimizare
    * 9 strategii diferite de defragmentare
    * Timpul procesului de boot defragmentare a fişierelor de sistem critice
    * Capacitatea de a accelera lansarea de aplicaţii
    * Capacitatea de a maximiza performanţa sistemului de fişiere
    * Complet optimizarea sistemului de fişiere, inclusiv consolidarea director, fişierele de paginare, Master File Table (MFT), metadate, urticarie registry, etc
    * Spatiu redus de defragmentare liber (mai puţin de 1% de spaţiu liber pe hard disc necesar)
    * Imagine de CD bootabil cu â???? Rulaţi-de-CDA???? Ediţie inclus

      * Defragmentare online este posibilă pentru non-sistem de discuri / volume numai.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Paragon Total Defrag 2007 on 12 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avira:

    Clean
  • Bitdefender:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Paragon Total Defrag 2007 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review