Syncios Data Recovery for Mac 2.3.2

Syncios Data Recovery for Mac 2.3.2

Developer's description
Published by Anvsoft Inc. on 22 Sep 2022
 • Size

  86.54 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Mac OS
 • Price

  $39.95 Buy full version
 • Updated

  22 Sep 2022
 • Downloads

  295 (10 last week)

"iOS software de recuperare de date pentru Mac"

SynciOS Data Recovery for Mac este un set puternic de software de recuperare iOS care poate ajuta utilizatorii de Mac să recupereze fotografiile, videoclipurile, contactele, memento-urile, calendarele, marcajele, notele, istoricul apelurilor, mesageria vocală, memoriile voce și multe fișiere de date de pe iPhone, iPad sau iPod touch.
Trei moduri de recuperare a datelor din iDevices, backup iTunes și backup iCloud. Dacă ați șters accidental ceva important pe iPhone, SynciOS Data Recovery for Mac este o opțiune bună pentru a vă recupera datele valoroase chiar și atunci când nu aveți copii de siguranță. Când dispozitivul este rupt sau pierdut, programul vă poate ajuta, de asemenea, să vă recuperați prin extragerea copiilor de rezervă iTunes anterioare sau a copiilor de rezervă iCloud. Nu este nevoie de panică. SynciOS Data Recovery pentru Mac este exact ceea ce aveți nevoie indiferent de motivul care conduce la pierderea datelor de pe iPad, iPhone și iPod. Cu ușurință și în siguranță pentru a restaura datele pierdute din cauza ștergerii, deteriorării dispozitivului, a actualizării iOS și a altor situații.
Puteți recupera cu ușurință fișierele pierdute în doar 3 pași: Conectați> Scan> Recuperare. Doar conectați iDevice la PC-ul Mac și scanați dispozitivul, apoi puteți previzualiza și selecta datele de care aveți nevoie și puteți recupera datele pierdute sau fișierele șterse în iPad, iPhone sau iPod. Pe lângă acest instrument de recuperare a datelor, cu siguranță puteți utiliza SynciOS Data Recovery pentru a scana și a copia datele existente de pe dispozitiv pe computer.
Acest instrument iPhone de recuperare de date funcționează bine cu mai multe dispozitive iOS, inclusiv cele mai recente iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPod touch 5, iPad Air, iPad mini 2 etc .Puteți obține iPod touch de recuperare de date, de recuperare de date iPad și de recuperare de date iPhone ușor și rapid cu instrumentul all-inclusive de recuperare de date iOS. SynciOS Data Recovery pentru Mac rulează fără probleme cu cea mai recentă versiune de iOS 11 beta.

Requirements: Mac OS X 10.11, 10.12, 10.13, 10.14, 10.15 CPU Intel Core 1GHz or faster Hard Disk: 1G and above

What's new in this version: 1. Add the support for iOS 16. 2. Other bug fixes and optimizations.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Syncios Data Recovery for Mac on 27 Sep 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Syncios Data Recovery for Mac Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (1 votes)
Poor
Your rating
Your review