Transparent Screen Lock for WinNT/2000/XP/2003 2.10

Transparent Screen Lock for WinNT/2000/XP/2003 2.10

Developer's description
Published by e-motional.com software on 2 Jun 2022

"Password a proteja stație de lucru sau server."

Proteja prin parolă stația de lucru sau server cu blocare ecran transparent în timp ce vizualizați programele care se execută. Orice încercare de a accesa sistemul va afișa o casetă de mesaj pentru a solicita parola. Preveni accesul prin Crtl-ALT-DEL. Include un fișier jurnal pentru a urmări activitatea și încercările nereușite. Salvare fișier jurnal local sau la o locație de rețea la distanță. Utilizați pictograma rapid de lansare pentru a permite protecția cu parolă oricând, sau configurați programul ca un screensaver pentru a fi activat automat, la un interval de timp prestabilit. Include opțiunea de a elimina icoane și bara de activități din desktop-atunci când sunt încuiate. Susține configurații de sistem dual-monitor.

What's new in this version: Maintenance +embedded Help, tip of the day, keyboard shortcuts, emote-domain support, dual-monitor support + ability to manually enter password in addition to using login password; added option to remove icons and task bar from desktop display when locked

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Transparent Screen Lock for WinNT/2000/XP/2003 on 2 Jun 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Transparent Screen Lock for WinNT/2000/XP/2003 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (1 votes)
Poor
Your rating
Your review