PeaZip 64 bit 6.7.2

PeaZip 64 bit 6.7.2

Developer's description
Published by Giorgio Tani on 14 Apr 2019
 • Size

  6.88 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows, Other
 • Price

  $0.00
 • Updated

  14 Apr 2019
 • Downloads

  1,559 (5 last week)

"Software ZIP gratuit, extrageți fișierele RAR TAR ZIP"

PeaZip pentru Windows 64 bit este un software gratuit ZIP optimizat pentru sistemele WIN64.
Aplicația se bazează pe o tehnologie Open Source puternică și solidă de 7-Zip pentru gestionarea formatelor de arhivă de masă și a altor instrumente de mare open source (cum ar fi FreeARC, PAQ, UPX ...) pentru a sprijini formatele și caracteristicile de fișiere speciale. Oferă o utilitate flexibilă zip / unzip / unrar, care include o interfață grafică globală și ușor de utilizat, care, spre deosebire de majoritatea managerilor de arhivă (de exemplu, WinZip și WinRar), este nativ portabil și cross-platform.

Creați fișiere 7Z, ARC, BZ2, GZ, PAQ, PEA, QUAD / BALZ, TAR, UPX, WIM, XZ, ZIP

Deschideți și extrageți peste 180 de tipuri de arhive: fișiere RAR, ACE, ARJ, CAB, DEB, DMG, ISO, LHA, RPM, UDF, ZIPX și multe altele ...

PeaZip este localizat în mai mult de 30 de limbi și este capabil să gestioneze toate cele mai populare formate de arhivă (150 tipuri de fișiere), care suportă o gamă largă de funcții avansate de gestionare a fișierelor și arhivelor (browsing cu fișiere, căutare, Găsiți fișiere duplicate, convertiți arhive ...), în special în ceea ce privește securitatea (criptare puternică, autentificare cu doi factori, manager de parole criptat, ștergere sigură ...).

Caracteristica distinctivă a PeaZip este interfața de compresie / extracție inovatoare și ușor de folosit, mai asemănătoare interfețelor cu arzătoare CD / DVD decât cu un compresor de fișiere clasic. Acest design face foarte simplu verificarea (și actualizarea) elementelor setate pentru compresie și extragere, integrând o componentă de gestionare a fișierelor cu funcții complete.

De asemenea, sarcinile create în GUI pot fi ușor salvate și programate ca scripturi batch, pentru a automatiza operațiile de backup și restaurare sau pentru reglarea fină sau pentru scopuri de învățare, eliminând diferența dintre ușurința de utilizare a aplicațiilor GUI și putere și Flexibilitatea consolei.

Requirements: Any Windows 64 bit system

What's new in this version: Various improvement and fixes, can now be minimized to system tray

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested PeaZip 64 bit on 10 Sep 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
PeaZip 64 bit Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (7 votes)
Excellent
Your rating
Your review