PeaZip 64 bit 6.9.0

PeaZip 64 bit 6.9.0

Developer's description
Published by Giorgio Tani on 19 Aug 2019
 • Size

  6.88 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows, Other
 • Price

  $0.00
 • Updated

  19 Aug 2019
 • Downloads

  1,597 (5 last week)

"Software gratuit ZIP, extrage fișiere ZIP RAR TAR"

PeaZip pentru Windows 64 biți este un software ZIP gratuit optimizat pentru sistemele WIN64.
Aplicația se bazează pe o tehnologie puternică și solidă Open Source de 7-Zip pentru gestionarea formatelor de arhivă mainstream și alte instrumente grozave Open Source (cum ar fi FreeARC, PAQ, UPX ...) pentru a susține formate și caracteristici de fișiere cu scop special, pentru a să furnizeze un utilitar zip / dezarhivare / unrar flexibil, cu o GUI completă și ușor de utilizat, care, spre deosebire de majoritatea managerilor de arhivă (adică WinZip și WinRar), este nativ portabil și multiplă platformă.

Creați fișiere 7Z, ARC, BZ2, GZ, * PAQ, PEA, QUAD / BALZ, TAR, UPX, WIM, XZ, ZIP

Deschideți și extrageți peste 180 de tipuri de arhivă: RAR, ACE, ARJ, CAB, DEB, DMG, ISO, LHA, RPM, UDF, fișiere ZIPX și multe altele ...

PeaZip este localizat în mai mult de 30 de limbi și este capabil să gestioneze toate cele mai populare formate de arhivă (peste 180 de tipuri de fișiere), suportând o gamă largă de funcții avansate de gestionare a fișierelor și arhivelor (navigare cu file, căutare, marcaje, vizualizator de miniaturi, hashing, găsiți fișiere duplicate, editați fișiere în arhive, convertiți arhive ...), în special concentrate pe securitate (criptare puternică, autentificare cu doi factori, manager de parole criptate, ștergere sigură ...).

Trăsătura distinctivă a PeaZip este interfața de compresie / extracție inovatoare și ușor de utilizat, mai asemănătoare cu interfețele arzătoare CD / DVD, mai degrabă decât cu un compresor clasic de fișiere. Acest design face extrem de simplu de verificat (și actualizat) articolele setate pentru compresie și extracție, integrând o componentă completă a managerului de fișiere.

De asemenea, sarcinile create în GUI pot fi salvate și programate cu ușurință ca scripturi de lot, pentru a automatiza operațiunile de backup și restaurare, sau pentru reglarea fină sau pentru scopuri de învățare, reducând distanța dintre ușurința de utilizare a aplicațiilor GUI și puterea și flexibilitatea consolei.

Requirements: Any Windows 64 bit system

What's new in this version: Can now edit files in archives, add files to archive subdirectory, and display remaining time for archiving / extraction

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested PeaZip 64 bit on 10 Sep 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
PeaZip 64 bit Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (7 votes)
Excellent
Your rating
Your review