FoldMonkey 1.90

FoldMonkey 1.90

Developer's description
Published by MonkeyJob Systems on 11 Jun 2019

"Monitor rename a crea și pentru a muta dosare fișiere"

FoldMonkey vă va ajuta fel, să organizeze, de arhivă și de rezervă fișierele și folderele. Principalele caracteristici includ: Monitor un folder pentru fișierele noi sau primite. Redenumi aceste fișiere pentru a se potrivi criterii specifice, folosind tag-uri cum ar fi numele de fișier vechi, extensie de fișier vechi și text personalizat. Muta fișiere într-un director nou. Crea directoare pe bază de nume de fișiere, extensii de fișiere, crearea de fișiere, ultima accesate și modificate ștampile cu data. Face dosare prin introducerea de text personalizat. Face fișierele cu ajutorul data de sistem (azi).

De asemenea, puteți seta până FoldMonkey pentru a rula ca un serviciu de server pentru a monitoriza foldere FTP sau mai multe servicii distincte. Sunt înregistrate toate erorile și afișate ca acestea apar. De exemplu, dacă un fișier există deja, FoldMonkey va voi spune. Îmbunătățirile recente includ suport adăugat pentru tag-uri EXIF ​​jpeg.

Requirements: None

What's new in this version: Minor bug fixes and improvements

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested FoldMonkey on 11 Jun 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
FoldMonkey Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review