RoboTask 9.7

RoboTask 9.7

Developer's description
Published by NeoWise Software on 18 Sep 2023

"Automatizarea orice serie de sarcini pe computer"

RoboTask vă permite să automatizeze orice combinație de sarcini pe computer, variind de la simplu de lansare pagini web, pentru verificarea e-mail, mutarea sau copierea de rezervă a fișierelor la încărcarea sau descărcarea, trimiterea de e-mail și mult mai mult. Programul vă permite să creați cu ușurință sarcini simple, precum si automatizari extrem de complexe, care implică condiționată IF / ELSE, mai rapide, variabile personalizate și alte opțiuni avansate. Acesta poate găzdui aproape orice tip de automatizare simplu sau complex, fără a fi nevoie de a crea fișiere lot sau scrie script-uri complicate, așa cum se folosește o interfață vizuală care vă permite să selectați pur și simplu și să combine măsuri pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Suportul extins pentru acțiuni condiționate vă permite nu numai pentru a crea activități automate, ci să le execute automat în cazul în care se aplică anumite condiții (de exemplu, dacă un fișier este mutat, în cazul în care conexiunea la Internet taie, etc). RoboTask poate rula ca un serviciu NT, permițându-vă să aveți sarcini automatizate avea loc, chiar dacă nu sunteți conectat. Oricine poate folosi RoboTask! În ciuda puterii și flexibilitate RoboTask, este foarte usor de utilizat. Nu este nevoie pentru a fi un programator - folosesc RoboTask pentru a construi propriile soluții automatizate rapid și ușor. La doar câteva minute cu RoboTask vă va oferi o multime de idei despre cum puteți crește productivitatea. Și, desigur, toată lumea vrea pentru a evita pierderea de date importante. Să RoboTask avea grijă de ea. Aici sunt doar câteva din multele lucruri RoboTask poate face pentru tine: a rula aplicații și documente deschise; Gestionarea backup-uri automate; Vă avertiza cu privire la orice modificări în dosare; Opriți Windows și putere de pe computer; Fișiere de proces și foldere (copiere, mutare, redenumi, șterge, etc); Lucrul cu servere FTP și Web (de download, upload, etc); Trimite scrisori și fișiere prin e-mail; Acționează ca un ceas cu alarmă și mult mai mult!
Să-ți spun adevărul, că a fost doar o listă mică de lucrurile pe care le RoboTask pot face! Puteți să vă gândiți, probabil, de multe alte lucruri plictisitoare pe care trebuie sa faci pe computer. De ce nu lasa RoboTask face toate acestea pentru tine?

Requirements: Intel Atom 1200 MHz, 2GB RAM, 500mb on hard drive

What's new in this version: New action "Log Dialog"; New trigger "Registry Monitor"; New action "SQL Query to CSV File"; Added a recycle bin for deleted tasks. When you delete a task, it is not deleted immediately. Many other small optimizations, improvements and bug fixes.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested RoboTask on 18 Sep 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
RoboTask Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0.5/5 (3 votes)
Bad
Your rating
Your review