ZMover 8.1

Developer's description
Published by Basta Computing, Inc. on 20 May 2020

"ZMover: Manager de aspect desktop."

ZMover vă ajută să gestionați aspectul desktopului, permițându-vă să setați dimensiunea, poziția și stratificarea ferestrelor aplicației. În loc să risipiți timp pentru rearanjarea ferestrelor pe afișajul mono sau pe monitor, puteți configura ZMover pentru a vă face treaba. Pur și simplu spuneți ZMover ce ferestre doriți să modificați și cum, apoi ascundeți programul și lăsați-l să funcționeze în fundal. ZMover va monitoriza desktop-ul și va repoziționa automat, redimensiona sau chiar păstra ferestrele selectate sub sau peste celelalte când se deschid.

ZMover vă ajută să gestionați ferestrele pe mai multe monitoare cu ușurință. Numărul de aplicații care nu suportă mai multe monitori și spațiul de birou crescut oferit de astfel de setări face mai dificilă menținerea unui aspect optim al desktop-ului. ZMover elimină aceste dificultăți prin capacitatea sa de a defini machete de ferestre pentru diferite configurații ale monitorului.

ZMover dispune de un set de instrumente cu o vizualizare intuitivă a afișajului dvs. și comenzi pentru a rearanja cu ușurință ferestrele de pe orice monitor. Puteți, de asemenea, să salvați pozițiile pictogramei desktop pe fiecare configurație a monitorului și să le restabiliți mai târziu dacă se amestecă. Suportul pentru chei rapide este oferit pentru a efectua operațiuni la atingerea unei taste, chiar și când ZMover este ascuns, inclusiv posibilitatea de a trimite cursorul pe orice monitor.

ZMover stochează preferințele utilizatorului într-un mic fișier portabil. Deci, este ușor să definiți un layout desktop pe un singur computer și să îl propagați pe alte computere dintr-un laborator sau într-un centru de procesare a datelor. Organizațiile pot beneficia în mod semnificativ de această capacitate în situații în care este important să se poziționeze ferestrele într-un mod uniform și familiar pe multe stații de lucru.

Dacă aveți nevoie să vă aranjați desktop-ul într-un anumit mod, opriți-l să faceți manual și lăsați-l pe ZMover să aibă grijă de el!

Requirements: 6MB of free disk space

What's new in this version: Fixed a bug causing the Configure Updates window to hang occasionally.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ZMover on 20 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ZMover Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (1 votes)
Medium
Your rating
Your review