AOMEI Backupper Standard 4.0.3

AOMEI Backupper Standard 4.0.3

Developer's description
Published by AOMEI Technology Co., Ltd on 6 Feb 2020
 • Size

  103.90 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows, Other
 • Price

  $0.00
 • Updated

  6 Feb 2020
 • Downloads

  2,993 (6 last week)

"Cel mai simplu software de backup GRATUIT Windows PC."

AOMEI Backupper Standard este cel mai simplu software de backup GRATUIT pentru Windows 10, Windows 8.1 / 8, Windows 7, Windows Vista și Windows XP (toate edițiile, ambele 32 / 64bit). Acesta susține backup-ul sistemului, backup-ul de discuri, copierea de rezervă a fișierelor, sincronizarea fișierelor, clona de partiții, precum și sincronizarea fișierelor în timp real, backup automat, backup incremental / diferențial, Sincronizați fișierele cu aplicația desktop pentru unitatea de discuri, copiați pe discul GPT, creați copii de rezervă și restaurați unitatea de sistem bazată pe boot-ul UEFI, creați CD-uri bootabile Windows PE & Linux și adăugați manual drivere suplimentare când creați Windows PE Bootable CD. Operațiunile de clonare, trimiterea de notificări prin e-mail, copierea de rezervă sau restaurarea fișierelor dintr-o rețea în alta, editarea numelui de activitate și a directorului de imagini de rezervă, administrarea jurnalelor de backup, exportul sau importul tuturor sarcinilor de salvare de rezervă etc.

În plus, există o mulțime de utilitare, cum ar fi compresia imaginii, criptarea imaginii, explorarea imaginii, notificarea prin e-mail etc. Scopul este VSS, o tehnologie de la Microsoft care permite proceselor de sistem și de backup de date să nu fie întrerupte de rularea aplicațiilor. Deci, este foarte eficient deoarece backupul poate fi disponibil în momentul în care lucrați. Nu în ultimul rând, atâta timp cât AOMEI Backupper Standard poate îndeplini cerințele dvs., sunteți binevenit să îl utilizați gratuit pe computerele din mediul de afaceri și de acasă, fără intenția de a obține avantaje comerciale sau compensații monetare.

Requirements: Windows 10, Windows 8.1/8, Windows 7, Windows Vista, and Windows XP (all editions, 32-bit & 64-bit)

What's new in this version: 1. Fixed issue: the computer won't go to Sleep Mode any more after performing backup operation. 2. Fixed issue: in some cases, the program crashes when backing up files with long path names. 3. Fixed issue: in some cases, the program cannot list files after adding a NAS. 4. More...

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested AOMEI Backupper Standard on 6 Feb 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
AOMEI Backupper Standard Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (5 votes)
Medium
Your rating
Your review