Active@ UNERASER 13.0.0

Active@ UNERASER 13.0.0

Developer's description
Published by LSoft Technologies Inc. on 10 Jan 2019

"Preluare date pierdute cu Active @ Uneraser"

Pierderea unui set de imagini preferate, un document important pentru locul de muncă sau școală sau orice altceva de care aveți nevoie poate fi foarte frustrant. Din păcate, pierderea de date este ceva care se întâmplă tot timpul și nu sunt mulți oameni care nu și-au pierdut un fișier important înainte, fie din cauza la ștergerea accidentală sau ceva chiar dincolo de controlul lor. Din fericire, cu toate acestea, atunci când este șters de date, spațiul pe care a ocupat anterior este marcat doar ca fiind disponibile, în timp ce datele originale nu se modifică până când ceva se suprascrie. Până când se întâmplă acest lucru, puteți profita de software-ul de recuperare de date puternic, cum ar fi Active @ Uneraser pentru a obține înapoi ceea ce ai pierdut intacte. Acest program funcționează cu orice versiune de Windows și poate fi, de asemenea, a pornit de la mediul portabil pentru Windows (WinPE), atunci când cizme sus de pe un disc optic sau pe o unitate USB.
Acest lucru înseamnă că puteți recupera datele de pe hard disk-ul primar, fără a risca modificări suplimentare pentru conținutul său. Active @ Uneraser funcționează cu aproape orice fel de mass-media de stocare, folosind orice versiune de FAT, exFAT, NTFS, HFS +, Ext2/Ext3/Ext4fs și sisteme de fișiere UFS.
De asemenea, funcționează cu criptate, fragmentate și comprimate partiții NTFS, precum și imagini de disc. Programul este, de asemenea, posibilitatea de a găsi și de a recupera fișierele care nume includ caractere non-english (Unicode) simboluri.
Aflați mai multe despre acest program de la http://www.uneraser.com

Requirements: All Windows, MS-DOS / PC-DOS

What's new in this version: UNERASER: More pre-defined file signatures recognition: AI, ACCDB, OST, DB3, VCPROJ, USER, SVG, FBR; Support for Windows Storage Spaces data recovery and more.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Active@ UNERASER on 11 Jan 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Active@ UNERASER Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review