Backup4all Lite 7.4.461

Backup4all Lite 7.4.461

Developer's description
Published by Softland on 19 Sep 2018
 • Size

  120.39 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $19.99 Buy full version
 • Updated

  19 Sep 2018
 • Downloads

  1,400 (6 last week)

"Backup4all Lite face copii exacte de date."

Backup4all Lite este un program de backup pentru Windows. Backup4all Lite vă protejează datele de valoare de pierderi parțiale sau totale prin automatizarea sarcinilor de salvare de rezervă, protejarea parolei și comprimarea acestora pentru a economisi spațiu de stocare. Backup4all vă protejează de asemenea datele împotriva amenințărilor online, cum ar fi WannaCry (WannaCrypt) Ransomware sau alte viruși, prin copierea de rezervă a datelor dvs.
      Folosind Backup4all Lite, puteți să salvați ușor orice unitate locală sau de rețea sau alte medii amovibile (cum ar fi unități USB).

Backup4all Lite poate copia fișiere deschise / blocate și poate efectua copii de siguranță în oglindă cu sau fără comprimarea fișierelor. Când definiți o copie de rezervă, puteți seta filtrele de fișiere și puteți programa copierea de rezervă pentru executarea automată. După efectuarea unei copii de siguranță, puteți vedea ce fișiere au fost modificate de la ultima copie de rezervă sau puteți citi statisticile despre execuția următoare a copiilor de rezervă. Puteți utiliza meniul contextual din arbore pentru a rula acțiunile standard asociate tipului de fișier.

Aveți posibilitatea să executați copii de rezervă predefinite, cum ar fi Documentele mele, Imaginile mele sau Outlook Express și încărcați pluginurile de rezervă (lista completă www.backup4all.com/en/backup-plugins.html).

Backup4all Lite are suport ZIP64 (poate crea copii de rezervă de peste 2 GB) și creează fișiere standard zip, ceea ce înseamnă că aveți acces la acesta cu orice utilitar compatibil cu zip. Backup4all Lite vă permite, de asemenea, să vă protejați parola de backup.

Backup4all Lite testează automat fișierele de rezervă pentru a asigura că copia de rezervă este sigură și executată corect (utilizează CRC32).


Backup4all Lite rulează pe Windows 10/8/7 / Vista / 2008 / XP (32/64-biți) și oferă suport pentru mai multe limbi. Backup4all Lite este o ediție cu caracteristici limitate. Dacă sunteți în căutarea pentru mai multe caracteristici, obțineți cea mai recentă versiune de Backup4all Professional de la http://www.backup4all.com/

Requirements: No special requirements

What's new in this version: New exclude filters, scheduled suspend, control tab with quick actions, restyled interface

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Backup4all Lite on 19 Sep 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Backup4all Lite Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review