DVDFab PC Backup 2.0.0.2

DVDFab PC Backup 2.0.0.2

Developer's description
Published by Fengtao Software Inc. on 12 May 2020

"Soluție de backup și recuperare de date de clasă mondială"

DVDFab Backup PC este un software puternic bazat pe Windows, bazat pe Windows, care ajută utilizatorii să facă backup cu laptop-uri, PC-uri și stații de lucru cu ușurință și eficientă. Acesta permite utilizatorilor să copieze toate tipurile de date, inclusiv sistemul Windows, partițiile de disc, fișierele, mesajele poștale, muzica și imaginile într-un mod sigur. Mai mult, are caracteristica de restaurare pentru a recupera sistemul și fișierele în câteva minute.

Caracteristici Highlight:

1. Copiați-vă datele pe PC în diferite moduri.
DVDFab Backup PC este un software puternic și profesional de backup de date PC care păstrează utilizatorii din dezastrul pierderii de date. Acesta ajută utilizatorii să copieze toate fișierele, sistemul de poștă electronică Outlook, partiția de disc, aplicațiile, sistemul Windows și chiar întregul hard disk în hard disk, dispozitiv extern, NAS, CD / DVD, server FTP și așa mai departe.
2. Nu vă faceți griji mai mult despre pierderile de date abrupte, recuperați-o fără durere.
DVDFab Backup PC servește, de asemenea, ca un software profesional de recuperare de date. Poate salva aproape orice pe PC-ul tău chiar și cu sistemul de operare. Înlocuiți mai întâi datele de pe PC, atunci vă veți îngriji gratuit să ștergeți ceva din greșeală. Și caracteristica de restaurare selectivă a fișierelor vă va ajuta să recuperați orice fișier cu copia de rezervă.
3. Backup Outlook, păstrați mesajele în siguranță.
Faceți o copie de rezervă a Outlook-ului și păstrați-vă mesajele și contactele importante în caz de pierdere ocazională. Când treceți la un nou computer sau sistem, salvați-vă doar Outlook Outlook Backup cu PC-ul DVDFab și apoi transferați toate informațiile către cel nou. Este complet curat, sigur si usor de folosit.
4. Transfer PC, migrați toate datele, inclusiv sistemul, într-un PC nou.
DVDFab Backup PC permite utilizatorilor să creeze versiuni bootabile WINPE (Windows Pre-installation Environment) cu datele de rezervă. Utilizatorii au nevoie doar de o copie de siguranță a sistemului și de a crea versiunea WINPE pe hard disk USB, CD, DVD, apoi boot din versiunea WINPE pentru a restabili sistemul sau a transfera sistemul pe un PC nou.

Pentru mai multe informații despre copia de rezervă DVDFab PC, vizitați www.dvdfab.cn/pc-backup.htm.

Requirements: Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP (32-bit/64-bit)

What's new in this version: Added the new feature to allocate the data to where it comes from when recovering disk/partition data.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested DVDFab PC Backup on 12 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
DVDFab PC Backup Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review