EaseUS Data Recovery Wizard Professional 13.3

EaseUS Data Recovery Wizard Professional 13.3

Developer's description
Published by CHENGDU Yiwo® Tech Development Co., Ltd. on 14 May 2020

"One-stop software de recuperare de date pe hard disk"

EaseUS Data Recovery Wizard Professional este o soluție unică pentru a restaura datele pierdute în Windows. Recuperează discurile formate și fișierele sau folderele șterse chiar și atunci când au fost golite de la Coșul de gunoi. Spre deosebire de majoritatea celorlalte produse, acesta restaurează fișierele de pe discuri de bază formatate, discuri dinamice, partiții șterse sau pierdute. Tipul sistemului de fișiere nu contează cu adevărat deoarece programul suportă toate acestea: FAT, NTFS, HFS +, ReFS și EXT2 / EXT3. Programul suportă hard disk și alte suporturi de stocare, cum ar fi carduri de memorie, unitate flash USB, stick de memorie, card CF sau card SD.

În comparație cu Expertul de recuperare de date EaseUS, EaseUS Data Recovery Wizard Versiunea profesională acceptă, de asemenea, Windows XP, 2003, Vista, Windows 7, 8, 10, mai mult, suportă sistemul de discuri dinamice și Linux EXT2 / EXT3. EaseUS Data Recovery Wizard Professional asigură un format sigur și precis și șterge recuperarea împotriva a numeroase amenințări, cum ar fi: unități care au fost formatate sau corupte, lipsesc structurile critice ale sistemului de fișiere, ștergerea fișierelor, erori de aplicații, viruși de calculator, probleme de partiționare sau boot-up la o întrerupere a curentului sau la o tensiune mare etc.

Când dezastrul de pierdere a datelor grevează, atunci Expertul de recuperare de date își face treaba uimitoare. De exemplu, ați formatat un hard disk accidental și numai pentru a reaminti mai târziu că a existat un document important de care aveți nevoie. Nu vă faceți griji. Executați doar Wizard de recuperare de date, alegeți Recuperarea completă și selectați unitatea din lista de dispozitive de stocare disponibile, setați tipul de sistem de fișiere și faceți clic pe "Next", programul va scana mediul, va detecta toate fișierele pierdute sau șterse și puteți selectați fișierul format pierdut. Ultimul pas este să recuperați fișierul și să îl salvați în dosarul necesar. În comparație cu alte programe software, Data Recovery Wizard Professional recuperează formatul mult mai rapid și într-un mod elegant.

Requirements: PC-compatible computer with Pentium or similar CPU

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested EaseUS Data Recovery Wizard Professional on 14 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
EaseUS Data Recovery Wizard Professional Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (9 votes)
Excellent
Your rating
Your review