EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition 13.3

EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition 13.3

Developer's description
Published by CHENGDU Yiwo® Tech Development Co. on 14 May 2020

"One-stop gratuit software-ul de recuperare de date."

EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition este un software de recuperare de date unică și gratuit pentru recuperarea datelor de 2 GB. Este un program gratuit de recuperare a fișierelor care poate recupera fișierele sau folderele șterse chiar și atunci când au fost golite de la Coșul de reciclare, recuperează datele datorate formatului, partiției pierdute, accidentului de sistem, atacului de virus etc. Compară cu alte programe de recuperare de date gratuite restaurarea fișierelor de pe disc formatat, disc dinamic, partiție eliminată sau pierdută cu nume și căi de stocare originale.

Apropo, este proiectat cu modul Wizard care face procesul de recuperare a datelor ușor chiar și pentru un începător. Funcțiile gratuite, ușor de utilizat și puternice fac EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition un software de recuperare a datelor care trebuie să fie în cazul pierderii de date.

EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition acceptă recuperarea datelor de pe hard disk și alte medii, cum ar fi cardul de memorie, unitatea flash USB sau cardul SD în Windows XP, 2003, Vista, 2008, Windows 7, 8, 10. În plus, discul dinamic și toate sistemele de fișiere FAT12, FAT16, FAT32, NTFS / NTFS5, exFAT, HFS +, ReFS și EXT2 / EXT3.

Acest software gratuit de recuperare a datelor asigură un format sigur și precis și șterge recuperarea împotriva a numeroase amenințări, cum ar fi: unități care au fost formatate sau corupte, lipsesc structurile critice ale sistemului de fișiere, ștergerea fișierelor, accident de aplicație, virușii de calculator, probleme de partiționare sau boot-up la o întrerupere de curent sau la o creștere a temperaturii etc. Atunci când dezastrul de pierderi de date grevează, atunci Data Recovery Wizard Free Edition își face treaba uimitoare.

Requirements: PC-compatible computer with Pentium or similar CPU

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition on 14 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (5 votes)
Very good
Your rating
Your review