Handy Backup Server Network 7.17.0

Handy Backup Server Network 7.17.0

Developer's description
Published by Novosoft Handy Backup on 17 Oct 2018

"Back-up centralizat pentru toate PC-urile și serverele."

Handy Backup Server Network este un software de backup complet pentru protecția datelor companiei. Vă permite să creați automat copii de siguranță și să recuperați toate fișierele, folderele, e-mailurile (prin intermediul protocolului IMAP) și documentele importante stocate pe toate computerele din rețea. Pe lângă datele de comunicație pentru stațiile de lucru, vă permite de asemenea să creați instantanee de hard disk și să creați copii de rezervă pentru baze de date și aplicații server de diferite tipuri, inclusiv MySQL, DB2, IBM (Lotus) Notes / Domino, PostgreSQL, MS SQL Server, Oracle și altele. Toate copiile de rezervă sunt realizate în modul "live" și nu întrerup munca nici unei aplicații sau a unui sistem, astfel încât să puteți utiliza în condiții de siguranță software-ul pe serverele de producție. Există trei tipuri de operațiuni: backup, recuperare și sincronizare. Toate operațiile sunt controlate dintr-un singur punct de control, ceea ce înseamnă că puteți atribui toate sarcinile legate de copiere unei singure persoane (administratorul de rețea) și salvați-i pe angajații companiei să-și facă copii de rezervă. Dacă un nod dintr-o rețea de backup se blochează, recuperarea acestuia poate fi efectuată și de la distanță, fără a participa fizic la computer. Backup-urile sunt făcute în modul cel mai eficient, cu opțiunile de programare, comprimare, criptare, versiuni, backup incremental, diferențial și mixt, și altele. În timp ce scenariul cel mai frecvent este de a stoca date pe un server central de rezervă, backup-urile pot fi stocate și în locații îndepărtate, prin FTP, FTPS, SFTP, WebDAV, Amazon S3, Dropbox, OneDrive, Google Drive, Backblaze, Yandex.Disk și altele locuri. Compania noastră oferă, de asemenea, un serviciu de stocare a norurilor HBDrive (http://hbdrive.com), cu un nivel ridicat de securitate. Software-ul este conceput pentru Windows 10/8/7 / Vista și 2016/2012/2008 Server. Este complet activat de Unicode, disponibil în mai multe limbi, și oferă o mulțime de funcții avansate de control și administrare, precum logare, notificări prin e-mail, interfață de linie de comandă și altele. În 2012, PCMag numit Handy Backup Server Network "Cel mai bun App pentru Small Business pentru 2012".

Requirements: 66.1 MB of free disk space

What's new in this version: Handy Backup Server Network 7.17 contains the updated Disaster Recovery utility: now it uses Slax 9 to support many modern hardware.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Handy Backup Server Network on 21 Oct 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Handy Backup Server Network Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review