Macrium Reflect Home Edition 7.3 Build 5289

Macrium Reflect Home Edition 7.3 Build 5289

Developer's description
Published by Paramount Software UK Ltd on 17 Oct 2020

"Ferestre de backup și software imagini de disc."

Macrium Reflect este un premiat de imagini de disc și soluție de backup de date pentru Windows XP, Vista și Server 2003. O soluție completă de recuperare în caz de dezastru pentru casa ta și de birou. Protejați-vă documente personale, fotografii, muzică și e-mailuri. Upgrade de hard disk sau încercați noi sisteme de operare în cunoașterea sigură că totul este salvat în siguranță, într-un fișier de backup ușor de recuperat.

fișiere de rezervă și foldere și montați-le ca pe o unitate virtuală în Windows Explorer.

Macrium Reflect suporta de backup la nivel local, de rețea și unități de stocare USB, precum și de ardere pentru toate formatele DVD.

Macrium reflectă utilizările de conducere tehnici de compresie a datelor pentru a crea imagini exacte și fiabile de hard disk sau partiții pe disc.

pas simplu pas operație. Imagine și Restaurare folosind vrăjitori și interfețe intuitive. Reflecta pe deplin integrează cu Windows Explorer, o imagine de partiție poate fi creat cu un simplu click dreapta.

Automatizeze procesul de backup. Cu Reflecta puteți programa imagini și backup-uri pentru a rula în orice moment.

XML definiții de backup. Salvați definițiile de rezervă ca industria de fișiere XML standard.

Integrarea VBScript. Un generator de cuprinzător VBScript oferă un control de neegalat asupra procesului de backup și de formare a imaginii.

de gestionare a spațiului pe disc. Ștergerea automată a fișierelor de rezervă și imagini vechi, se asigură faptul că unitatea de rezervă nu rămâne fără spațiu pe disc.

Restaura fișiere și foldere individuale. Creați o unitate "virtual" în Windows Explorer și recupera fișierele selectate și directoare folosind operații simple de copiere și de pastă.

recuperare ferestre. Dacă Windows cizme nu-mai, pur și simplu porniți computerul cu Reflect Rescue CD. Acest CD începe să fie o versiune compactă a sistemului de operare Linux cu un mouse familiar și interfața grafică sau un mediu bazat pe Windows PE 2.0, cu suport pentru RAID. Aveți posibilitatea să recupereze partiții și imagini de disc întreg cu doar câteva clicuri de mouse.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Macrium Reflect Home Edition on 17 Oct 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Macrium Reflect Home Edition Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (2 votes)
Excellent
Your rating
Your review