O&O DiskImage Professional 18.3 Build 280

O&O DiskImage Professional 18.3 Build 280

Developer's description
Published by O&O Software GmbH on 30 Mar 2023

"Preveni pierderea de date cu ușurință și în siguranță!"

Herea???? E cel mai sigur și mai simplu mod de a evita pierderea datelor importante! O & O DiskImage vă permite să vă rezervă un computer întreg sau drive-uri și fișiere individuale ori de câte ori vrei â???? chiar în timp ce computerâ???? e folosit. Nu din nou, va trebui să vă faceți griji cu privire la datele pierdute: The backup pe care le face pot fi restaurate cu doar câteva clicuri de mouse???? chiar dacă Windows este în imposibilitatea de a începe!

O & O DiskImage combină caracteristicile atât pentru utilizator acasă și expert IT într-un singur produs. O întreagă gamă de default și opțiuni definite de utilizator vă permite să creați scenariul de rezervă care ti se potriveste cel mai bine. O mass-media de boot care conțin instrumente suplimentare de recuperare a sistemului vă va permite să restaurați rapid datele importante, chiar și atunci când imaginile au fost create cu versiuni mai vechi ale produsului.

Requirements: Windows XP, Vista, 7

What's new in this version: Dateibackup, Warnung bei Sicherheitsrisiken

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested O&O DiskImage Professional on 30 Mar 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
O&O DiskImage Professional Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review