O&O DiskRecovery 14.1.145

O&O DiskRecovery 14.1.145

Developer's description
Published by O&O Software GmbH on 17 Mar 2023

"Recuperarea profesională a datelor sa făcut ușor!"

Recuperarea datelor profesionale la apăsarea unui buton

O & O DiskRecovery caută și recuperează date care au fost pierdute neintenționat ca urmare a erorii umane sau a software-ului defect! Acesta combină toate sectoarele hard diskului, cartelei de memorie sau stick-ul USB pentru a găsi fișiere pierdute.

O & O Disk Recovery 8 poate recupera mai multe tipuri de fișiere decât oricând înainte și acest lucru într-o fracțiune din timpul necesar anterior. De asemenea, am folosit cea mai recentă tehnologie pentru a crește șansele unei recuperări reușite, chiar și în cele mai dificile circumstanțe.

O & O Disk Recovery 8 salvează datele de pe toate discurile compatibile Windows de la Windows 2000 la Windows XP, Vista și Windows 7, precum și noul Windows 8 (toate edițiile). Acesta va salva, de asemenea, datele pierdute de pe cardurile de memorie, stick-urile USB, hard disk-urile externe și altele asemenea.

Asistentul încorporat vă ghidează pas cu pas prin întregul proces. Nu trebuie să posedeți cunoștințe de expert sau anterioare - acest lucru a fost investit în program pentru dvs.!

Ce trebuie făcut atunci când datele sunt pierdute neintenționat

Dacă doriți să recuperați datele care au fost șterse accidental, opriți imediat orice activitate de scriere suplimentară a volumului de stocare (card de memorie, hard disk, USB Stick etc.) implicate, deoarece numai fișierele care au care nu au fost suprascrise, pot fi restaurate cu exactitate. Chiar căutarea unui produs adecvat de recuperare a datelor pe Internet și descărcarea acestuia poate suprascrie sectoare importante de date și face recuperarea datelor mai dificilă, dacă nu imposibilă. Asta este motivul pentru care este atât de important să aveți deja instalat O & O DiskRecovery pe computerul dvs., înainte de greve.

Requirements: 512 MB RAM, 50 MB of free disk space

What's new in this version: Compatible with Windows 8, New file types added, including Microsoft, Serif and 7zip, Even faster search times for sector-based recoveries, Optimized searching for compressed files

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested O&O DiskRecovery on 17 Mar 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
O&O DiskRecovery Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (8 votes)
Very good
Your rating
Your review