Paragon Backup & Recovery Free 2014 (32-bit)

Paragon Backup & Recovery Free 2014 (32-bit)

Developer's description
Published by Paragon Software Group on 2 Jul 2014
  • Size

    130.75 MB
  • License

    Freeware
  • OS

    Windows
  • Price

    $0
  • Updated

    2 Jul 2014
  • Downloads

    763 (1 last week)

"Cea mai puternică soluție de backup gratuită vreodată!"

Paragon Backup & Recovery Free Edition - un instrument de backup și recuperare testat în timp. Cu aceasta veți avea control complet asupra securității sistemului și a datelor. Bazat pe software-ul solid de backup și recuperare comercială de la Paragon Software, Backup & Recovery Free Edition vă va oferi un bogat set de caracteristici pe care le puteți avea încredere.
Free Edition poate crea cu ușurință o copie de rezervă completă a unității hard disk, inclusiv sistemul de operare, aplicațiile, setările utilizatorului și toate datele. Suportul de backup diferențial vă va permite să efectuați o copie de rezervă a datelor modificate, ceea ce va accelera procesul și va salva în mod considerabil spațiul de stocare de rezervă. Puteți plasa o imagine de rezervă într-un loc securizat special pe hard disk și puteți obține un nivel suplimentar de securitate pentru toate arhivele pe care le conține. Paragon Backup & Recovery vă ajută de asemenea să alegeți orice destinație de rezervă - depozite interne și externe, discuri CD / DVD / Blu-ray, rețea, precum și partiția ascunsă securizată. Faceți copii de rezervă pentru partiții separate sau discuri întregi pe un nou format pVHD (hard disk virtual Paragon) - un VHD special, optimizat pentru stocarea de copii de rezervă ale mașinilor virtuale și fizice. Copiați, creați copii de rezervă și restaurați spațiile de stocare Windows direct în programul nostru, cu ajutorul suportului Spații de stocare complete.
Veți putea să vă întoarceți computerul într-o stare anterioară, fără a pierde date și reinstalați și reconfigurați programele cu doar un singur clic oricând aveți nevoie. Restaurați rapid un întreg disc, separați partițiile sau numai fișierele de care aveți nevoie din imaginea de rezervă creată anterior. Acum puteți utiliza Paragon Recovery Media Builder încorporat cu suport WinPE și pregătiți ambele medii de boot Linux sau WinPE pentru a crea o unitate Flash USB bootabilă pentru a recupera PC-ul la cerere și multe altele. Utilizați toate avantajele versiunii comerciale!
Protejarea datelor de astăzi cu Paragon Backup & Recovery Free Edition asigură o revenire sigură mâine, deci începeți acum backup-urile. Este certificată pentru Windows 8 și Windows 8.1.

Requirements: Intel Pentium or compatible, 300 MHz or higher; RAM 256MB; Disk space 250 MB*

What's new in this version: Recovery Media Builder with WinPE support - prepare either Linux or WinPE-based bootable environment. Back up to Virtual Disk, Restore from Virtual Disk. Incremental Backup to Virtual Disk: back up changes since the full, or the latest incremental image. Windows 8.1 support

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Paragon Backup & Recovery Free 2014 on 4 Jul 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Paragon Backup & Recovery Free 2014 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review