SyncBackPro 9.3.30.0

SyncBackPro 9.3.30.0

Developer's description
Published by 2BrightSparks Pte Ltd on 13 May 2020

"Salvați cu ușurință, sincronizați sau restaurați fișierele"

SyncBackPro este un program avansat de copiere de rezervă și de sincronizare care poate fi folosit cu unități hard disk, suporturi amovibile (de ex. Unități USB), servere FTP, FTPS și SFTP, arhive Zip64 (cu criptare AES pe 256 biți), e-mail POP3 / IMAP4 / SMTP servere, dispozitive Media Transfer Protocol, partajări de rețea și servicii de stocare în cloud (S3, Azure, Dropbox, OneDrive, Google Drive, Box). Foarte configurabil, SyncBackPro include: copierea fișierelor deschise / blocate; configurarea fișierelor; scripting; backup rapid; adevărată sincronizare; Suport Zip64; filtrarea prin comprimare; fișiere de jurnal detaliate și ușor de citit; rezultatele e-mailurilor; backup-uri simulate și restaurare; filtre de fișiere; selectarea sub-directorilor; copiere verificare; backup-uri de fundal; închiderea automată a programelor; grupuri de profil; comparați fișierele și un fișier de ajutor extensiv pentru context.

La fel ca limba engleză, SyncBackPro este disponibil și în limba chineză, chineză simplificată, chineză tradițională, cehă, olandeză, franceză, germană, maghiară, italiană, norvegiană, poloneză, rusă, portugheză braziliană, spaniolă și suedeză.

SyncBackPro, dezvoltat de 2BrightSparks, este o soluție câștigătoare cu mai multe premii, cu zeci de mii de utilizatori. SyncBackPro oferă o modalitate de încredere de a asigura că fișierele digitale sunt sigure, cu o interfață simplă, care permite utilizatorului de prima dată să salveze și să salveze datele valoroase în câteva minute. Pe lângă modul Easy Mode pentru sarcini esențiale de backup, restaurare și sincronizare, SyncBackPro are un mod Expert care oferă funcționalități avansate. Dacă aveți nevoie să faceți o copie de siguranță la un server FTP sau o rețea și să trimiteți prin e-mail rezultatele, acesta este locul unde veți regla software-ul. Sunt acceptate SSL (implicit și explicit), compresia MODE Z și parolele unice.

Un fișier de ajutor sensibil la context furnizează instrucțiuni și îndrumări ușor accesibile despre toate aspectele legate de utilizarea SyncBackPro. În plus, o secțiune extensie Întrebări frecvente oferă toate răspunsurile pe care le puteți cere atunci când efectuați o activitate de backup, restaurare sau sincronizare.

Requirements: Windows Vista or newer

What's new in this version: See web site for details

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SyncBackPro on 13 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
SyncBackPro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review