SyncBackPro 9.0.6.5

SyncBackPro 9.0.6.5

Developer's description
Published by 2BrightSparks Pte Ltd on 19 Jun 2019

"Ușor de backup, sincronizare, sau restaura fișierele"

SyncBackPro este un backup de fișiere și program de sincronizare, care pot fi utilizate cu hard disk-uri, mass-media amovibil (de exemplu, Compact Flash), FTP, FTPS, SFTP și servere, arhive ZIP64 (cu criptare AES 256-bit), POP3 / IMAP4 / SMTP e-mail avansat servere, dispozitive de Protocol de transfer media, acțiuni de rețea și servicii de stocare cloud (S3, Azure, Dropbox, OneDrive, Google Drive, Box). Extrem de configurabil, SyncBackPro include: deschis / copierea fișierelor blocate; versiunilor fișier; scripting; backup rapid; sincronizare adevărat; Suport Zip64; filtrare de compresie; detaliate și ușor de citit fișierele jurnal; Rezultate de e-mail; backup-uri simulate și restabili; filtre de fișier; selecție sub-director; copia de verificare; backup-uri de fond; auto-aproape de programe; grupuri de profil; compara fișiere, precum și un fișier de ajutor sensibil context extins.

Precum și în engleză, SyncBackPro este, de asemenea, disponibil în catalană, chineză simplificată, chineză tradițională, cehă, olandeză, franceză, germană, maghiară, italiană, norvegiană, poloneză, rusă, portugheză braziliană, spaniolă și suedeză.

SyncBackPro, dezvoltat de 2BrightSparks, este un multi-premiu soluție cu zeci de mii de utilizatori câștigătoare. SyncBackPro oferă o modalitate sigură de a asigura fișiere digitale sunt în siguranță cu o interfață simplă care permite primul utilizator de timp pentru backup și de a salva datele lor valoroase în câteva minute. Precum și un mod Easy pentru backup esențial, restaurarea și sarcinile de sincronizare, SyncBackPro are un Expert Mode, care oferă funcționalități avansate. Dacă aveți nevoie de copie de rezervă pe un server FTP sau de rețea și e-mail rezultatele acest lucru este în cazul în care veți ajusta software-ul. SSL (implicit și explicit), Z compresie MODE, și o singură dată-parolele sunt acceptate.

Un context global fișier de ajutor sensibil oferă instrucțiuni ușor accesibile și de orientare cu privire la toate aspectele legate de utilizarea SyncBackPro. În plus, o secțiune extinsă Întrebări frecvente oferă toate răspunsurile este foarte probabil să ceară atunci când se efectuează un backup, restaurare, sau activitate de sincronizare.

Requirements: Windows Vista or newer

What's new in this version: See web site for details

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SyncBackPro on 19 Jun 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
SyncBackPro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review