SyncBackSE 9.3.30.0

SyncBackSE 9.3.30.0

Developer's description
Published by 2BrightSparks Pte Ltd on 13 May 2020

"Ușor de backup, sincronizare, sau restaura fișierele"

Ușor de backup și sincroniza fișierele la o altă unitate, server FTP, fisier ZIP, unitatea de rețea, dispozitiv MTP sau mass-media amovibil. Extrem de configurabil, SyncBackSE include: deschis / copierea fișierelor blocate; versiunilor fișier; opțiune de backup rapid; sincronizare adevărat; Suport Zip64; filtrare de compresie; detaliate și ușor de citit fișierele jurnal; Rezultate de e-mail; backup-uri simulate și restabili; filtre de fișier; selecție sub-director; copia de verificare; backup-uri de fond; auto-aproape de programe; grupuri de profil; compara fișiere, precum și un fișier de ajutor sensibil context extins.

Precum și în engleză, SyncBackSE este, de asemenea, disponibil în catalană, chineză simplificată, chineză tradițională, cehă, olandeză, franceză, germană, maghiară, italiană, norvegiană, poloneză, portugheză braziliană, spaniolă și suedeză.

SyncBackSE, dezvoltat de 2BrightSparks, este un multi-premiu soluție cu zeci de mii de utilizatori câștigătoare. SyncBackSE oferă o modalitate sigură de a asigura fișiere digitale sunt în siguranță cu o interfață simplă care permite primul utilizator de timp pentru backup și de a salva datele lor valoroase în câteva minute. Precum și o "Easy Mode" pentru backup esențial, restaurarea și sarcinile de sincronizare, SyncBackSE are un "Expert Mode", care oferă funcționalități avansate. Dacă aveți nevoie de copie de rezervă pe un server FTP sau de rețea și e-mail rezultatele acest lucru este în cazul în care veți ajusta software-ul. SSL (implicit și explicit), Z compresie MODE, și o singură dată-parolele sunt acceptate.

Ajutor este întotdeauna la îndemână, dacă aveți o în dificultate. Un context global fișier de ajutor sensibil oferă instrucțiuni ușor accesibile și îndrumări cu privire la toate aspectele legate de utilizarea SyncBackSE. Pur și simplu faceți clic pe un buton de ajutor din partea de jos a ferestrei se întâmplă să aibă deschis, și veți obține dus direct la pagina de ajutor pentru această sarcină. În plus, o secțiune extinsă Întrebări frecvente oferă toate răspunsurile este foarte probabil să ceară atunci când se efectuează un backup, restaurare, sau activitate de sincronizare. Un forum public plin de viață este, de asemenea, disponibil pe site-ul.

Requirements: Windows Vista or newer

What's new in this version: See web site for details

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SyncBackSE on 13 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
SyncBackSE Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review