SyncEXPnet 3.72

Developer's description
Published by SyncEXPERT on 29 Mar 2015
  • Size

    2.83 MB
  • License

    Shareware
  • OS

    Windows
  • Price

    $49 Buy full version
  • Updated

    29 Mar 2015
  • Downloads

    76 (1 last week)

"SyncEXP.net :: Sincronizarea datelor pe Internet"

SyncEXPnet sincronizează cel mai rapid secunda la nici unul. Excelează în procesarea unei cantități mari de date de oglindire. Indiferent dacă sunteți persoană fizică sau utilizator corporativ, SyncEXPnet este instrumentul dvs. indispensabil de rezervă! Acceptă toate tipurile de baze de date cu o conexiune ODBC, cum ar fi Oracle, DB2, Microsoft SQL Server, Sybase, Pervasive SQL, MySQL, PostgreSQL și produse de bază de date desktop, cum ar fi FileMaker și Microsoft Access. SyncEXPnet este un program client-server cu dimensiuni mai mici de 2 MB într-un fișier zip. Instalarea și dezinstalarea programelor client și server sunt doar copierea și ștergerea fișierelor. Programul client al SyncEXPnet este un software verde (sau un widget cum vor apela unii), care nu este protejat de dll și poate fi rulat de pe un disc USB USB. Nu este necesară nicio instalare pe computerul client. Funcționează chiar dacă instalările software sunt interzise. Când este scos un disc USB, sincronizatorul se detașează de computer. SyncEXPnet utilizează algoritmi inovatori de sincronizare pentru a vă sincroniza datele între calculatoarele desktop, laptopurile, unitățile USB și altele. Citește fișiere și foldere ascunse automat. SyncEXPnet combină fiabilitatea antiglonț cu o interfață extrem de ușor de utilizat. Oferă o configurație flexibilă pe baza sarcinii pe sincronizare. Datorită abordării sale inteligente de comparare a datelor. Instantaneul de director poate fi stocat astfel încât să vă economisiți mult timp de scanare în copac în sarcini repetitive. Viteza noastră de sincronizare este, prin urmare, mult mai rapidă decât multe aplicații inter pares, inclusiv cele care sunt de multe ori mai scumpe decât ale noastre. Utilizați SyncEXPnet economisiți minute la ore de timp de calcul și lățime de bandă pentru fiecare sarcină de sincronizare, cu o fracțiune de cost pentru concurenții noștri. Acest program este un shareware. Funcționează în modul client-server. Taxa de licență pentru server se plătește pe fiecare unitate de hard disk (sau pe adresa MAC a cardului LAN sau pe adresa IP). Actualizarea software-ului este gratuită pentru toată viața. Acest program este distribuibil liber. Puteți trimite oricui, atât timp cât conținutul complet al fișierului zip este trimis într-o formă nemodificată.

Requirements: Microsoft Windows

What's new in this version: Added a transit file step when syncing large size files, so target/source files always remain intact out of any sudden break of network connection. Fixed a code to avoid triggering false virus alarm on Avast. Fixed few other minor bugs.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SyncEXPnet on 29 Mar 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
SyncEXPnet Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review