Synchredible 6.000

Synchredible 6.000

Developer's description
Published by ASCOMP Software GmbH on 2 Jun 2020

"Sincroniza foldere și unități de stocare tale."

Fie că este un fișier individ sau o întreagă unitate - Synchredible va sincroniza, copia și salvați-le pentru tine. Un expert software-ul vă va ajuta pentru a determina locuri de muncă, care sunt fie pre-programate sau să se facă printr-o conexiune USB. În acest fel, puteți să vă păstrați fișierele în sincronizare - în mod automat!

De-a lungul anilor, tehnologia noastră de stat-of-the-art în Synchredible a făcut copierea fișierelor ușor. Se face, de asemenea, de potrivire a fișierelor o sarcină simplă, în timp ce detectează automat modificările și sincronizează fișierele cel mai recent editate în condiții de siguranță și fiabil!

Datorită sistemului său de avansată pentru a fișiere similare, Synchredible economisește timp - fișiere needitate pot fi omise dacă se dorește. În acest fel, dosare mari sunt sincronizate în câteva secunde!

Synchredible funcționează nu numai atunci când sincronizarea fișierelor local pe computerul dumneavoastră, dar, de asemenea, pentru sincronizarea dosare printr-o rețea externă sau când utilizați un dispozitiv USB. Fie că sunteți de potrivire de date sau pur și simplu copierea de rezervă a fișierelor, Synchredible transferă fiabil fișierele în orice locație preferată!

What's new in this version: + Status bar in synchronization tasks list + Last report available with F10 + Skip files of the same size + Increased synchronization security + Synchronization speed optimized + Mainscreen buttons renewed + Status icons renewed + Optimized program interface

 • Size

  6.69 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0.00

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Synchredible on 2 Jun 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Synchredible Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review