Syncios Data Recovery 3.0.1

Syncios Data Recovery 3.0.1

Developer's description
Published by syncios.com on 7 May 2020
 • Size

  53.50 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $69.95 Buy full version
 • Updated

  7 May 2020
 • Downloads

  484 (1 last week)

"iOS software de recuperare de date"

Syncios Data Recovery este un set de software puternic de recuperare iOS. Vă va ajuta să preluați datele pierdute sau fișierele șterse din iDevices, backup-ul iTunes sau să accesați copia de rezervă iCloud. Recuperați ușor în doar 3 pași: Conectați> Scan> Recuperare. Dacă aveți nevoie să recuperați fișiere pierdute sau șterse de pe orice iPad / iPhone / iPod pe care l-ați pierdut sau unul care a fost deteriorat, Syncios Data Recovery este cu siguranță cea mai bună alegere.
Recuperați până la 12 tipuri de date. Syncios Data Recovery conține o mulțime de funcții, cum ar fi recuperarea fotografiilor, mesaje pe iPhone, iPad sau iPod Touch, precum și contacte, mementouri, calendare, marcaje, videoclipuri, note, istoricul apelurilor, datele din aplicații și multe altele.
Restaurați datele pierdute din cauza ștergerii, deteriorării dispozitivului, a actualizării iOS și a altor situații. Cel mai important motiv pentru utilizarea Syncios Data Recovery este indiferent de motivul care conduce la pierderea datelor, acest instrument de recuperare a datelor pierdut ar ajuta la recuperarea datelor fără efort. Nu trebuie să vă faceți griji mai mult despre pierderea datelor.
Acest software de recuperare de date iOS oferă de asemenea o funcție care vă permite să răsfoiți selectiv, să previzualizați și să preluați date după scanare. Aceasta înseamnă că datele pierdute și datele existente vor fi clasificate în 3 tipuri majore, Fotografii și videoclipuri, Jurnal de mesaje și apeluri, Memo-uri și altele. Puteți face clic pe fiecare filă pentru a comuta și previzualiza datele găsite, apoi recuperați fișierele selectiv.
Suport complet pentru toate modelele iPhone, iPad și iPod touch, inclusiv cele mai recente iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPod Touch 5, iPad Air, iPad mini 2, etc. Puteți obține cu ușurință și rapidă recuperarea de date iPod Touch, recuperarea datelor iPad și recuperarea datelor iPhone cu instrumentul de recuperare a datelor iOS all-inclusive.

Requirements: Window 8.1/8/7/Vista (32&64bits) CPU 1GHz (64 bit or 32 bit ) RAM 256 MB or above

What's new in this version: 1. Added more formats for exported data. 2. Other bug fixes and improvements.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Syncios Data Recovery on 7 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Syncios Data Recovery Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review