Almeza MultiSet Enterprise 8.7.7

Almeza MultiSet Enterprise 8.7.7

Developer's description
Published by Unattended Installation Systems on 2 Oct 2022

"Rapid reinstalați Windows fără nici o pierdere de date"

Orice companie se confruntă cu problema de actualizare a software-ului în timp util pe toate calculatoarele, precum și problema de recuperare rapidă și configurarea mediului de lucru al unui angajat. Pentru a rezolva această problemă oferim produsul nostru: Almeza MultiSet.

Organizațiile mici, de multe ori nu au suficiente fonduri pentru a angaja un administrator și se întâmplă de multe ori ca angajați permanenți trebuie să actualizeze și configurarea software-ului.

MultiSet vă va permite să reducă cheltuielile pe apel administratori pentru fiecare calculator client, a salva o mulțime de timp pentru toată lumea și, prin urmare, oferă mai mult timp pentru angajați să-și petreacă în exercitarea atribuțiilor lor directe.

O companie înainte de a utiliza MultiSet:

   1. Software-ul este instalat / configurat manual cu angajatul de lucru cu acest calculator fiind inactiv în acest moment.
   . 2 Baze de date sunt actualizate, computerele sunt configurate, software-ul este configurat - tot ceea ce este, de asemenea, face manual și cere administratorului să fie prezent la fiecare calculator.
   3. Fiecare birou de la distanță necesită administratorii de sistem pentru a fi utilizate
   4. Personalul IT trebuie să fie aranjate pentru a fi la datorie 24 de ore pe zi.
   5. Cheltuieli pe călătorii de afaceri realizate de specialiști tehnici sunt necesare.

Veți obține următoarele beneficii după ce implementați MultiSet în compania dumneavoastră:

   1. Veți avea nevoie doar de un administrator de la orice punct de pe rețeaua de a actualiza orice cantitate de software de pe orice număr de calculatoare. Rețineți că timpul necesar pentru a actualiza software-ul de pe toate computerele vor fi aproximativ egal cu timpul necesar pentru un singur calculator!
   2. Este posibil de a schimba rapid configurarea pe computere multiple sau separate, în întreaga rețea. Rețineți că administratorul trebuie să fie prezent fizic la un singur calculator.
   3. Este posibil să reinstalați rapid și în condiții de siguranță Windows XP, fără a pierde date curente!
   4. Este posibil pentru a crea un disc de maestru pentru instalarea automată standard de un set de software pe orice număr de calculatoare.

Requirements: 64 MB RAM, 15Mb HDD

What's new in this version: Added: full support of the Windows Installer Service command line; Fixed: error while creating a Windows 7 Home disk; error with insertions in the some applications; error with templates; 'auto log on' option.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Almeza MultiSet Enterprise on 2 Oct 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Almeza MultiSet Enterprise Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review