VeryAndroid SMS Backup 3.1

VeryAndroid SMS Backup 3.1

Developer's description
Published by VeryAndroid Software on 21 May 2020

"Backup Android SMS, restaurare Android SMS"

VeryAndroid SMS Backup este prima inteligent Android SMS-uri de backup și de software de management. Se poate copia de rezervă și Android SMS-uri de calculator, restaurare SMS fisier de backup la orice telefon Android, și de asemenea, trimite mesaje sau chat cu un prieten de pe calculator direct, exact la fel ca cea ce faci pe telefon Android.

Păstrați Android SMS-uri în condiții de siguranță și de a gestiona SMS-uri Android cu ușurință. Cu VeryAndroid SMS Backup, puteți copia în mod automat SMS-uri Android la computer și salvați-l ca fișier CSV sau fișier txt cum doriți. Mai mult decât atât, ea ne aduce comenzi rapide pentru a muta alte phoneâ ta???? S sms fișier de backup (CSV) pentru noul telefon Android direct. Nu SMS valulable mai lăsat în urmă. Mai important, puteți utiliza PC Instrumentul pentru VeryAndroid Backup SMS-uri pentru a gestiona SMS-uri de pe calculator direct.

VeryAndroid SMS Backup vă poate ajuta:

* Copia de rezervă și Android SMS la calculator
   VeryAndroid SMS Backup poate copia, transfera și de rezervă SMS-uri de la telefoanele Android la calculator cu ușurință. Puteți alege să salvați fișierul SMS în fișier csv sau txt.
* Restaurare SMS la telefon Android în orice moment.
   După ce rezervă SMS-uri telefon Android, aveți posibilitatea să le restaura la dvs. orice telefon Android în orice moment.
* Transfer de SMS-uri pentru telefoane Android de la alte telefoane.
   Vrei pentru a transfera SMS-uri la telefon Android de la alte dispozitive, cum ar fi un iPhone? Atâta timp cât aveți fișierul SMS-uri în format CSV corect (nu contează Ita???? E exportate de Android sau alte telefoane OS), puteți să-l readucă la telefon Android cu ușurință cu VeryAndroid Backup SMS.
* Trimite SMS-uri si SMS-uri de chat pe calculator direct.
   Instrumentul PC pentru VeryAndroid SMS Backup SMS vă permite să trimiteți mesaje de pe computer și SMS Chat cu prietenul tău pe calculator direct, exact la fel ca cea ce faci pe telefon Android.
Mesaje * Vezi SMS-uri în mod filetare pe calculator.
* Rapidă Funcția de căutare după cuvinte cheie.
* Design user-friendly și foarte ușor de utilizat.
* O taxă de timp și upgrade gratuit pe tot parcursul vieții.
* Gratuit și rapid de asistență pentru clienți.

Requirements: Android OS

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested VeryAndroid SMS Backup on 21 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
VeryAndroid SMS Backup Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review