3DMark 2.14.7042

3DMark 2.14.7042

Developer's description
Published by Futuremark on 21 Oct 2020
 • Size

  3,891.20 MB
 • License

  Demo
 • OS

  Windows
 • Price

  $29.99
 • Updated

  21 Oct 2020
 • Downloads

  1,861 (3 last week)

"Gamerâ???? E de referinţă pentru DirectX 11."

3DMark 11 este cea mai recentă versiune a worldâ???? E cel mai popular punct de referinţă pentru măsurarea performanţei grafice de PC-uri de jocuri.

Conceput pentru testarea hardware-ul DirectX 11 care rulează pe Windows 7 şi Windows Vista de referinţă include şase toate noi teste de referinţă.

Basic Edition este liberă să folosească şi permite un număr nelimitat de puncte de referinţă, fără înregistrare sau de expirare.

Actualizarea Edition dumneavoastră de bază pentru Advanced Edition deblochează toate presetari, răsucite de referinţă, setări personalizate, nelimitat de stocare online de rezultate, offline rezultate de gestionare şi de mult mai mult.

Utilizare:
Pe fila Basic puteţi selecta presetarea pe care să ruleze şi să alegeţi dacă pentru a rula doar teste, doar demo sau o experienţă completă. Rularea experienţă completă va avea 10A???? De 15 minute, în funcţie de sistem.

Tab-ul Advanced vă permite să creaţi setări personalizate de referinţă. Reţineţi că evaluarea comparativă cu setări personalizate nu se va produce un scor 3DMark 11. Cu toate acestea, sunt de multe ori atunci când se utilizează setări personalizate pot fi utile pentru măsurarea SYSTEMA ta???? Performanţa.

Comitetul de selecţie vă permite să alegeţi care părţi ale referinţă pe care doriţi să o executaţi.

Panoul SETĂRI vă permite să alegeţi setările de diverşi factori care influenţează calitatea şi de greutatea sarcinilor de referinţă. Pentru toate setările, cu un slider, se deplasează cursorul la stânga scade calitatea şi diminuează sarcina în timp ce se deplasează cursorul la dreapta creşte calitatea şi de procesare necesare.


Setări Explained

Rezoluţie
Modifică rezoluţia de redare. Când folosiţi o rezoluţie cu un raport de aspect 16:9, alta decât, de referinţă se execută într-un postala 16:9.

MSAA Exemplu Count
Modificări count eşantionului utilizat în multi-proba anti-aliasing. Un număr eşantion de 1 înseamnă că nu este anti-aliasing efectuate.

Filtrarea textura Mode
Modifică modul de filtrare utilizat în cazul eşantionării texturi. Filtrare anizotropică oferă o calitate mai bună, dar necesită o prelucrare mai mult.

Max Anisotropy
Când textura anizotrop modul de filtrare este selectat, acest control stabileşte anizotropia maxim de filtrare. Valori mai mari oferi o calitate mai bună, dar necesită o prelucrare mai mult.

Teselare Detaliu
Reglează factorii de Teselare în tot conţinutul tessellated. Valori mai mari creşte cantitatea de detalii geometrie generate cu mozaic şi volumul de muncă rasterizare efectuate.

Max Factor Teselare
Seteaza limita în care toţi factorii de Teselare sunt prinse. Valori mai mari creşte nivelul de detaliere în special în apropierea obiectelor de camera.

Shadow Harta Dimensiune
Ajustează dimensiunea de hărţi de umbră. Valori mai mari a creşte calitatea de umbre, dar necesită o procesare mai mult pentru generarea de hartă umbră şi prelevarea de probe umbra hartă.

Shadow Cascade Count
Setează numărul de cascade subterane folosite în lumini direcţionale. Valori mai mari a creşte calitatea de umbre de lumini direcţionale, dar necesită o procesare mai mult pentru generarea de hartă umbră şi prelevarea de probe umbra hartă.

Shadow suprafaţa probei Count
Setează numărul de probe Harta alternativi folosite la prestarea umbre de suprafaţă. Valori mai mari a creşte calitatea de umbre de suprafaţă, dar necesită o procesare mai mult.

Volumetrica de iluminare de calitate
Reglează marş pas cu raze contorul utilizat la calculul cotat de iluminare. Valori mai mari creşterea calităţii, dar necesită o procesare mai mult.

Ambient ocluziei de calitate
Ajustează numărul de probe prelevate de adâncime pe pixel atunci când calculul spaţiu pe ecran înconjurător ocluzie. Valori mai mari creşterea calităţii, dar necesită o procesare mai mult.

Adâncimea de câmp de calitate
Reglează rezoluţia de textura bokeh splatted pe afara zonelor de interes ale imaginii redate. Este, de asemenea, reglează cerc de raza de pragul de confuzie pentru splatting bokehs pe jumătate sau pe sfert imagine sursă de rezoluţie. Valori mai mari creşterea calităţii, dar necesită o procesare mai mult.

Saturaţia culorilor,
Reglează saturaţia culorilor din imagini prestate. Ea nu afectează volumul de muncă de randare.

Buclă
Rulează conţinutul selectat în buclă. Ea nu afectează volumul de muncă de randare.

Demo audio
Permite de sunet şi muzică în demo. Ea nu afectează volumul de muncă de randare.

Mod fereastră
Rulează conţinutul selectat în modul fereastră.

Vertical Sync
Permite sincronizarea de tampon cadru cu monitorâ???? E rata de reîmprospătare pe verticală. Acest lucru elimină ecran rupere, dar poate reduce, de asemenea, rata de cadru.

Triple buffer
Permite tamponare triplu de cadre prestate. Acest lucru poate îmbunătăţi rata de cadru atunci când vertical sync este activat.

Wireframe
Face conţinutul selectat folosind modele de carcase aprinse.


După ce a terminat pe termen de referinţă, veţi vedea fila REZULTATELE şi de scor 3DMark 11. În mod implicit toate scorurile sunt transmise la serviciul 3DMark online şi o pagină nouă în care puteţi vedea un raport detaliat pentru termen de referinţă va fi deschis în mod automat. Advanced Edition utilizatorii pot modifica setarea implicită şi alege în schimb pentru a salva rezultatele pentru un hard-disk sau alt dispozitiv de stocare locală.

Cerinte:

 Â · DirectX 11
 Â · Un DirectX 11, placa video compatibile
 Â · 1,8 GHz dual-core Intel sau AMD
 Â · 1 GB de memorie de sistem
 Â · 1,5 GB spaţiu liber

Limitări:

 Â · În Basic Edition, Setări prestabilite şi avansată nu poate fi schimbat

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan 3DMark for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (2 votes)
Medium
Your rating
Your review