ChrisPC Win Experience Index 5.30

ChrisPC Win Experience Index 5.30

Developer's description
Published by Chris P.C. srl on 17 Apr 2019
 • Size

  1.48 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  17 Apr 2019
 • Downloads

  1,945 (7 last week)

"ChrisPC Win Index Experiență"

ChrisPC Win Experience Index este instrumentul gratuit care vă permite să evaluați calculatorul și verificați din nou Windows Experience Index pe instalarea Windows 8.1, oferindu-vă posibilitatea de a vizualiza CPU, RAM, HDD sau scorurile re-rula teste de referință pentru Windows.
Vă întrebați ce jocuri de noroc sau putere de procesare grafică dezlănțuie PC / hardware-ul laptop? Primi doar pentru Windows scorurile de indexare calculate de Windows folosind ChrisPC Win Experience Index.

Du-te înapoi Windows Experience Index pe instalarea Windows 10 și Windows 8.1!

Doriți să aveți cea mai recentă versiune pentru Windows 8.1 și, de asemenea, pentru a putea verifica Windows Experience Index?
De acum încolo este destul de simplu, trebuie doar să instalați software-ul ChrisPC Win Experience Index și vei primi înapoi interfața Windows care sunteți deja familiarizați din Windows 7 și Windows 8.

Total convenabil, ChrisPC Win Experience Index ruleaza pe orice versiune Windows pe 32 sau 64 de biți, dar are scopul de a fi utilizate în principal pentru Windows 8.1.

ChrisPC Win Experience Index are multe caracteristici cheie, cum ar fi:
- Aduce înapoi Windows Experience Index Windows 8.1 și 10.
- Evaluați calculatorul pe Windows 10 cu 1 click.
- Acces rapid la scoruri pentru Windows Experience Index pe Windows 7, 8, 8.1.
- A se vedea evaluările de calculator pentru CPU, memorie, disc de stocare, grafica, jocuri.
- Evaluări cu un singur clic Re-rula pe Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 și Windows 10.
- Interfață simplă și intuitivă.

Indexul experienței pentru Windows măsoară capacitatea de hardware și software de configurare a computerului și exprimă această măsurătoare ca un număr numit un punctaj de bază. Un scor de bază mai mare înseamnă, în general, că computerul va funcționa mai bine și mai rapid decât un computer cu un punctaj de bază mai mic, mai ales atunci când efectuează sarcini mai avansate și multe resurse.

Atunci când sunteți la cumpărături pentru un nou PC, Windows Experience Index vă poate ajuta să găsiți modelul care se potrivește nevoilor dumneavoastră. Un scor PC pe care deja proprii poate ajuta să identifice componentele mai lent în valoare de modernizare.

What's new in this version: - Improved support for Windows 10 version 1803. - Added Dutch translation. - Other fixes and improvements.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ChrisPC Win Experience Index on 17 Apr 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ChrisPC Win Experience Index Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review