Lightsmark 2008 2.0

Lightsmark 2008 2.0

Developer's description
Published by Stepan Hrbek on 31 Jan 2012
  • Size

    27.99 MB
  • License

    Freeware
  • OS

    Windows
  • Updated

    31 Jan 2012
  • Downloads

    664 (1 last week)

"Măsuri performanţei computerului."

Lightsmark cerere a fost conceput pentru a măsura performanţa computerului, cu motor de generaţie următoare 3D.

Calculatoare obţine mai rapid, dar făcând mai multe poligoane nu adaugă valoare în cazul în care pare falsificat de iluminat, astfel încât interiorul ştiu că următorul lucru mare este cunoscut şi sub numele de iluminat adecvat de iluminare in timp real Global. Volumul de lucru tipice în timp real de redare se va schimba. Lightsmark se simuleaza.

Global Illumination face de multe ori iau ore. Este computerul dumneavoastră suficient de rapid pentru timp real?

Înainte de a Lightsmark, iluminare in timp real la nivel mondial a fost limitat la scene mici, rezoluţii mici, viteze mici, scene special lucrate manual, cu optimizări.

Lightsmark sparge toate limitele de la o dată, rulează în scenă de dimensiuni rezonabile (220000 triunghiuri), cu rezoluţie înaltă (1680x1050), la viteza excelenta (100-400fps). De iluminat se calculează pe deplin în mod automat în scenă originală nemodificat din lume de joc de Padman 2007, nu optimizat pentru Lightsmark şi cu tot felul de dificultăţi geometrice, cu camere ascunse suplimentare de mai jos podea, etc

În timp real la nivel mondial de iluminare

Iluminatul natural face grafica artificiale de viaţă, cum ar fi. Calculatoare obţine mai rapid, dar făcând mai multe poligoane nu adaugă valoare în cazul în care pare falsificat de iluminat, astfel încât interiorul ştiu că următorul lucru mare este cunoscut şi sub numele de iluminat adecvat de iluminare in timp real Global. Volumul de lucru tipice în timp real de redare se va schimba. Lightsmark se simuleaza. Global Illumination face de multe ori iau ore. Este computerul dumneavoastră suficient de rapid pentru timp real?

Înainte de a Lightsmark, iluminare in timp real la nivel mondial a fost limitat la scene mici, rezoluţii mici, viteze mici, scene special lucrate manual, cu optimizări. Lightsmark sparge toate limitele de la o dată, rulează în scenă de dimensiuni rezonabile (220000 triunghiuri), cu rezoluţie înaltă (1920x1200), la viteza excelenta (300 + FPS). De iluminat se calculează pe deplin în mod automat în scenă originală nemodificat din lume de joc de Padman 2007.

Ce este nou în 2008:

- Motor mai rapid (până la fps 3x mai mari, astfel încât scorurile sunt diferite)
realism a crescut (de-pixeli umbre indirecte si sangerari de culoare)
- Linux de sprijin (a fost numai pentru Windows)
- Suport nativ pe 64 de biţi (a fost de 32 de biţi numai)
- Toate GPU-urile utilizează aceeaşi cale de randare (în 2007 nu au facut din cauza bug conducătorului auto)
- Stabileşte minore de redare (umbra soarelui, fetele robotului din spate)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Lightsmark 2008 for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (1 votes)
Medium
Your rating
Your review