ThrottleStop 9.6 / 8.48 OBSIDIAN-PC

ThrottleStop 9.6 / 8.48 OBSIDIAN-PC

Developer's description
Published by Kevin Glynn on 25 May 2023
 • Size

  0.61 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  25 May 2023
 • Downloads

  15,785 (16 last week)

"Intel Core 2 și Core i instrument de monitorizare."

ThrottleStop a început inițial ca un simplu instrument pentru a inversa unele dintre regimurile de reglaj utilizate într-o varietate de laptop-uri cum ar fi Dell Latitude E6400. De atunci, au fost adăugate multe caracteristici, inclusiv capacitatea de a overcloca seria Core 2 Extreme și Core i K și XM, cum ar fi CPU-urile mobile i7-920XM Core. Încep să explic mai întâi toate elementele de bază și apoi să vă arăt câteva exemple despre modul în care ThrottleStop trebuie să fie configurat pentru scopuri specifice, cum ar fi reducerea presiunii, overclockarea sau volumul procesoarelor Core 2.

În partea stângă sus a ThrotteStop, puteți alege între 4 profile de performanță diferite. Puteți apoi să comutați manual între diferitele profiluri fie făcând clic pe 1, 2, 3 sau 4, fie puteți folosi meniul din bara de sistem pentru a schimba între profiluri în acest fel.

Modularea ceasului este o caracteristică încorporată în procesoarele Intel, care pot fi folosite pentru a încetini un procesor în jos și pentru a accelera performanțele interne. Există două tipuri principale de reducere a modulației de ceas. Eu numesc modulul de ceas de tip Chipset al doilea, deoarece acest tip de reglaj poate fi declansat de chipset. O setare de 100.0% pentru ambele înseamnă că CPU-ul încearcă să ruleze la 100% din capacitatea sa proiectată. Zona de monitorizare din partea dreaptă a TS-urilor raportează aceste valori ca CMod% și Chip%. Orice valoare pe orice fir care este mai mică de 100,0% este o dovadă de diminuare.

În cazul în care computerul nu utilizează niciun fel de reglaj de modulare pentru ceas, atunci nu bifați nici o casetă. Laptopurile Dell care utilizează această metodă de reglaj vor folosi un tip de reglaj sau altul, dar nu ambele în același timp, astfel încât nu există niciun motiv pentru a verifica ambele casete. Rulați un fișier jurnal ThrottleStop și verificați dacă computerul dvs. are o problemă de reducere a modulației ceasului și ce tip de modulație de ceas utilizează înainte de a activa această caracteristică.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ThrottleStop on 29 Jun 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ThrottleStop Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (7 votes)
Good
Your rating
Your review