AceText 3.1.1

AceText 3.1.1

Developer's description
Published by Just Great Software on 25 Oct 2012

"Scrie și să comunice rapid și inteligent"

AceText este un companion care facilitează și accelerează activitățile computerului de zi cu zi, fie că este scris rapoarte sau documente, editare de text, de programare, colectarea de informații, efectuarea de cercetare, trimiterea și răspunzând la e-mail, mesagerie si chat, ține un jurnal, de urmărire sau publicarea știri, sau orice sau toate dintre acestea.

În toate aceste activități vă sunt de lucru cu textul. AceText este un instrument software inteligent care simplifică lucrul cu textul, permițându-vă pentru a stoca, gestiona, edita și refolosirea text dintr-o locație centrală.

AceText extinde clipboard-ul Windows, permițându-vă să copiați și să lipiți ca niciodată înainte. Luați notițe, să noteze ideile și păstra informațiile importante la îndemână. Utilizați șabloane pentru a comunica rapid prin e-mail sau mesagerie instant. Niciodată tastați în același mesaj de două ori. Stoca și pentru a muta în jurul blocurilor de text pentru a edita cu ușurință documente complexe. Trageți și plasați textul de pe site-uri web și compila de cercetare. Colecteze și să citească RSS fluxurile de știri să rămână până la data de, sau publica propriul feed-uri pentru a păstra alții în cunoștință de cauză. Aflati instantaneu fragmente salvate anterior pe tot parcursul toate colecțiile AceText.

What's new in this version: Full support for Windows 8; pasting clips directly into other applications is now far more reliable

 • Size

  6.27 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows, Other
 • Price

  $39.95 Buy full version

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested AceText on 25 Oct 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
AceText Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (2 votes)
Bad
Your rating
Your review